După ce a născut, Dana Roba atacă dur femeile care nasc prin cezariană: „Scot copilul din mine ca dintr-o plasă de cumpărături”

Dana Roba a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu două luni, atunci când a adus-o pe lume pe Chantall Luiza. Bruneta este acum o femeie total schimbată şi cu nişte principii stabile. Vedeta a adus-o pe fetiţa ei pe lume pe cale naturală, eveniment care a făcut-o pe Dana Roba să îşi schimbe total opiniile. Bruneta condamnă acum femeile care aleg să nască prin cezariană.

„Am o fetiţă extraordinar de frumoasă, Chantall Luiza. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să o aduc pe lume natural. (…) Durerile de naşteri nu se compară cu absolut nimic. Eu vreau să spun că o femeie dacă vrea să se simtă cu adevărat femeie trebuie să nască măcar o dată natural. Nu poţi să te duci aşa cu programare <>”, a declarat Dana Roba la Antena Stars.

Acum este cea mai fericită, dar pe perioada sarcinii s-a confruntat cu probleme. Zi de zi s-a confruntat cu stări de rău, dar nu regretă nimic.

„Mi-a fost foarte greu, trebuie să recunosc. Am reuşit datorită soţului meu care a fost alături de mine. Trebuie să îi mulţumesc în fiecare zi. Timp de 9 luni am vărsat în fiecare zi. 24 de ore am stat în travaliu. A fost foarte greu (…) Senzaţia profundă a fost atunci când a ieşit din mine şi am vazut-o afară. Nu o să îi uit chipul de bebeluş nici cand va avea 20 de ani”, a mai spus Dana Roba.

De fiica ei cel mai mult se ocupă soţul ei. Acesta o ajută pe vedetă zi de zi şi se ocupă îndeaproape de Chantall. În acest timp, Dana lucrează din greu, iar rezultate sunt pe măsură.

„Soţul meu are grijă de ea 24 din 24 pentru că eu trebuie să mă odihnesc şi lucrez foarte mult. Este în concediu prenatal. (…) Am avut lapte, dar nu am alăptat pentru că trebuia să merg la lucru. După patru zile m-am întors la machiaj. Mi-am oprit laptele prin medicamentaţie. (…) Câstig binişor. Eu sâmbata trecută am lucrat de la 4 dimineaţa până la 9 seara şi am făcut aproape 1000 de euro”, a explicat Dana Roba.

De asemenea, bruneta a recunoscut care a fost motivul pentru care nu a purtat rochie de mireasă în momentul în care s-a căsătorit cu soţul ei şi anume trecutul ei tumultuos: „Eu vreau să cred că eu am trăit în destrăbălare înainte si nu vreau, o fata demnă de mireasă e ca la ţigani, fată mare”, a mărturisit vedeta la „Agenţia VIP”.

Dana Roba s-a măritat cu Daniel Balaciu şi în data de 7 martie a adus pe lume o fetiţă pe data de 16 februarie.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*