Dupa 22 de ani de cariera in televiziune, Andreea Esca tocmai ce-a facut un anunt neasteptat: „Dumnezeu alege pentru fiecare calea…”

Este una dintre cele mai bune prezentatoare de stiri de la noi, cea mai veche de pe sticla si vedeta simbol a postului la care a debutat si la care lucreaza de mai bine de 22 de ani.

Inainte insa ca soarta sa-i poarte pasii spre televiziune, Andreea Esca, in prezent una dintre cele mai agreabile prezente de pe sticla, visa si ea insa, ca orice adolescenta, cu totul altceva.

Pe cand avea doar 16 ani, prezentatoarea stirilor de la Pro TV isi dorea sa fie actrita! Mai mult, chiar a si avut cateva tentative. La acea vreme, ea a jucat in piese si filme pentru copii.

”La 16 ani, ma gandeam sa fac actorie. Cred de altfel ca toate fetele de varsta asta vor sa fie actrite. Jucam in niste piese de teatru si-n filme pentru copii. De asta ma gandeam, la un moment dat, si ma vedeam actrita”, a marturisit Andreea Esca pentru Libertatea.

Vedeta TV are chiar si momente in care regreta ca nu a urmat o astfel de cariera. Dar tot ea isi da raspunsul de ce ”nu a fost sa fie” actrita.

”Da, regret. Dar sunt si sigura ca Dumnezeu alege pentru fiecare calea cea mai potrivita si daca a fost sa fac alt lucru, cu siguranta ca asta fac mai bine”, a completat aceasta.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Andreea Esca și cu soțul său s-au căsătorit în anul 2000. Vedeta TV povestește că s-a cam chinuit puțin până să-l cucerească, din momentul în care l-a cunoscut la o petrecere. Astăzi, ea poate vorbi despre un secret al căsniciei de durată și fericită pe care o are.

Esca spune că acesta are legătură cu preocupările comune ale celor doi soți. Știrista se poate lăuda cu o familie de invidiat și un soț model.

Acum, la vârsta de 44 i se întâmplă ceva minunat! de aproximativ 17 ani, cei doi au un mariaj de invidiat și doi copii foarte reușiți.

Secretul căsniciei reușite a Andreei Esca. ”Eu și Alex avem aceleași preocupări”

”Avem noroc că ne plac aceleași lucruri. Alex e prezent mereu în tot ce întreprind eu. Mă susține și îi place, nu face nimic împotriva dorinței lui”, a dezvăluit știrista postului Pro TV, pentru Libertatea.

Cum Andreea este plecată cam toată ziua, dat fiind faptul că este angrenată în mai multe proiecte de succes, soțul său este cel care face lecții cu cei doi copii, Alexia și Aris. Știrista însă nu ratează să verifice cunoștințele copiilor săi, la limba română.

”Lecțiile le fac mai mult cu Alex. Dar când vine vorba de română, mai mult eu”, a spus aceasta. Andreea Esca a mai spus că are o relație specială cu fiica și fiul său, acum în vârstă de 16, respectiv 14 ani.

”Am o relație extraotrdinară cu ei. Nu-mi permit să le dau sfaturi, le povestesc despre lucrurile prin care am trecut, și ei își aleg ce-și doresc. Important să vadă cum se întâmplă lucrurile în jurul lor. Am știut de fiecare dată când Alexia a fost îndrăgostită, unde se duc. Au o oră la care trebuie să ajungă acasă și niciodată nu o depășesc. Totul e organizat”, a completat aceasta.

Andreea Esca, despre care s-a tot vehiculat că primește un salariu generos de la postul de televiziune unde prezintă jurnalul de știri, a obținut venituri substanțiale cu firma de programe de televiziune pe care o deține.

Andreea Esca, despre care s-a tot vehiculat că primește un salariu generos de la postul de televiziune unde prezintă jurnalul de știri, a obținut venituri substanțiale cu firma de programe de televiziune pe care o deține.
Deși câștigurile companiei au fost modeste în primii ani de activitate, acestea au crescut substanțial, ajungând în 2016 la 334.105 lei, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Vedeta a reușit să obțină în ultimii doi ani o sumă de 120.000 de euro doar din propria afacere.

Firma vedetei a obținut în anii anteriori, profituri mult mai mici. Astfel, în 2010 obținuse 5.367 de lei, în timp ce în 2014, doar 12.871 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*