Dramă şi durerere. Ionela nu mai vrea nici chip să se întoarcă acasă la copiii ei. Ce s a întâmplat cu femeia după o săptămână în care a stat toată ziua pe Facebook… E şocant:

Dramă fără margini pentru trei copii din județul Dolj.
Mama lor i-a abandonat, după ce a cunoscut un bărbat pe Facebook de care s-a îndrăgostit lulea.
Frații din comuna Piscu Vechi se îneacă în lacrimi și o imploră pe care le-a dat viață să se întoarcă la ei.

Rămași doar în grija tatălui, Andreia, Daria și Mari se obișnuiesc cu greu cu ideea că mama lor i-a părăsit pentru un bărbat din Timișoara, pe care l-a cunoscut pe Internet doar de o săptămână. Tatăl copiilor își doară soția să se întoarcă acasă.

„Copiii plângă după mama lor de când a plecat. Nu înţeleg cum a putut să îi abandoneze şi să plece după un bărbat pe care nu îl cunoaşte absolut deloc. Mi-a spus să îi las copiii în gara din Timişoara, iar de acolo o să îi recupereze. Cum pot eu să fac aşa ceva? Mie îmi este teamă să nu păţească ceva şi să ajungă să se prostitueze în străinătate. Chiar nu ştiu nimic despre ea şi sunt îngrijorat. A plecat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu două luni”, a povestit Adrian Miţarcu, tatăl copiilor abandonaţi de mamă, pentru Adevărul.ro

Copiii, părăsiți pentru un bărbat cunoscut pe Facebook
Polițiștii au luat legătura cu femeia, în vârstă de 24 de ani, care și-a abandonat copiii. Ionela Miţarcu le-a spus oamenilor legii că nu are niciun gând să se întoarcă acasă.

„Eu am vorbit cu ea înainte să plece după acest bărbat la Timişoara şi am încercat să o conving să renunţe la această idee. Mi-a spus că s-a îndrăgostit şi că nu o mai interesează de soţ şi de copii. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat cu sora mea, ea până acum o săptămână nu se gândea absolut deloc să îşi lase copiii singuri. Cei mici am văzut că sunt tot timpul trişti, iar băieţelul de 1 an şi 9 luni strigă toata ziua după mama lui. Este trist să vezi aşa ceva. Andreea are 6 ani, Daria 4 ani, iar Mari are 1 an şi 9 luni, iar acum sunt la vârsta când au cea mai mare nevoie de mama lor”, a declarat Liliana Stavra, sora Ionelei Miţarcu.

Ionela Miţarcu nu a putut să fie contactată pentru a explica de ce a decis să-și lase copiii de izbeliște.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*