Domnisoara asta i-a bagat in boala pe barbati! Nu piciorul in ghips a fost atuul, ci ce ascundea sub rochita! A primit mii de LIKE-uri instant!

UPS, s-a VĂZUT zona INTIMĂ!

Sexy si provocatoare, asa inteleg multe din fetele din ziua de astazi moda. Pe strada, la cumparaturi, la plaja sau in parc, femeile incearca sa atraga privirile sexului opus scurtandu-si fustele pana – uneori – sub limita admisibila a decentei. Si totusi, in afara de sotiile revoltate, nimeni nu protesteaza impotriva acestei mode.

O domnisoara a avut parte de un accident si s-a ales cu o fractura la piciorul drept. Incidentul n-a necajit-o deloc, mai ales ca s-a ales cu gandurile bune ale prietenilor imprimate pe ghips. Oare s-a intamplat cu intentie sau fara? Ei bine cu intentie sau fara, aceasta domnisoara a a aratat mai mult decat ar fi trebuit la camera. Sa fie oare o tactica pentru a cersi mila sau doar neatentie? Vezi fotogrsfia si trage singur concluziile !

La un moment dat acestia au decis sa o viziteze si au avut parte de o surpriza uriasa. Instantaneul asta surprins in timp ce domnisoara cobora scarile face toti banii. Tanara a uitat sa isi puna lenjeria intima si i-a facut fericiti pe toti. Poza a strans mii de LIKE-uri in numai cateva minute.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*