Doliu in România! A murit in urma cu puțin timp! A fost găsit mort in casa ca Stela Popescu

Doliu în România! A fost găsit mort în casă

Suferinţă mare în România, care a mai pierdut încă un intelectual! Vestea morţii lui a căzut ca un trsnet, fiind găsit fără suflare în propria locuinţă.

Poetul şi traducătorul Radu Cârneci a fost găsit mort, în locuinţa lui, din Bucureşti. Cârneci avea 89 de ani, fiind considerat unul dintre cei mai mari scriitori contemporani.

A avut o activitate de peste 60 de ani şi a fost considerat unul dintre cei mai profunzi creatori de poezie de dragoste din literatura română, scrie reporterbuzoian.ro.

„Da, mi-a izbutit o viaţă plină de întâmplări şi chiar de evenimente care mi-au determinat destinul – uneori spectaculos. Steaua mea – din Vărsător – m-a zidit, m-a protejat, m-a împodobit cu fapte ale binelui şi frumosului”, spunea Radu Cârneci.

Scandalul zilei! Ioana Tufaru o face praf pe Nicoleta Guţă: „Nu orice fată de bani gata care miorlăie se poate numi artistă! Mama mea e Anda Călugăreanu şi…” Ce-a putut să spună…

Ioana Tufaru a tunat şi a fulgerat când a auzit o tânără spunând că Nicoleta Guţă este artista ei preferată. Fiica Andei Călugăreanu se afla în parc cu fiul ei, când a luat-o la rost pe domnişoara cu pricina.

Ioana Tufaru s-a supărat foarte tare când a auzit-o pe tânără spunând că ascultă manele şi a ţinut să îi ţină fetei o „lecţie” gratuită. Ea consideră că Nicoleta Guţă nu poate fi numită artistă, în adevăratul sens al cuvântului, şi că cine o ascultă este lipsit de cultură.

„Cum să fii în parc, înconjurată de copii şi să spui că artista ta preferată e Nicoleta Guţă. N-are pic de bun simţ şi cultură dacă ascultă poluare fonică. Mama mea e Anda Călugăreanu şi am învăţat să percep altfel noţiunea de artist. Nu orice fată de bani gata care miorlăie de două-trei ori pe sistem se poate numi artistă sua cântăreaţă. Mirabela Dauer, Angela Similea, Monica Anghel…Ele da, sunt cântăreţe. Avem şi în generaţia tânără nume cu rezonanţă…Andra, Delia, Elena şi multe voci bune la concursurile de talente. Auzi, Nicoleta Guţă! Ce piese are, domnule, madam Guţă?”, a declarat Ioana Tufaru, pentru wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*