DOI PROFESORI, prinşi făcând SEX ÎN ŞCOALĂ. Totul a fost filmat de un elev Video

Doi profesori din Sao Paolo au fost filmați în timpul unei partide de sex. chiar în sala de clasă. Cel care a prins în fapt cadrele didactice a fost un elev de 16 ani.

Cei doi profesori, unul de filosofie, celălalt de portugheză, aveau o aventură și s-au gândit să o condimenteze cu sex la locul de muncă, scrie presa locală.. Totul s-a întîmplat în luna septembrie, însă cazul s-a aflat abia acum deoarece o altă fetiţă din şcoală, de doar 11 ani, a făcut plângere pentru abuz sexual din partea a şase colegi.

Deşi era încă vacanţă, un elev „rătăcit” prin școală i-a surprins pe cei doi profesori pe catedră și a filmat totul cu o cameră fixată la rucsac, după ce a fost împiedicat să intre în sala de curs iar tatăl acestuia a trimis înregistrarea conducerii școlii. Cei doi dascăli și-au primit pedeapsa și au fost concediați de șefii lor, pentru comportament indecent. „Scenele sunt demne de filme porno. Toată partida durează 20 de minute”, spune tatăl băiatului. După ce totul a devenit public, mai mulţi părinţi au decis să-şi mute fetele la o altă şcoală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*