Doamne, cum arată palatul regelui Dorin Cioabă. A pus coroană aurie până și la peștii din acvariu și doarme doar pe așternuturi de firmă! Nu ai să crezi ce are în interior…

Regele rromilor Dorin Cioaba locuieste cu sotia si familia fiului sau, intr-o vila imensa, la Sibiu, careia ii spune pompos “palat”.

Dorin Cioaba este mandru de titlul sau in randul rromilor, asa ca se comporta ca o adevarata fata regala. Vila in care locuieste, alaturi de familia sa, este numita pompos “palat”, iar intreaga mobila este facuta pe comanda.

In livingul imens al casei, mobila este alba, cu accesorii aurii. Pe una din canapelele uriase din piele alba, este asezat un ornament, auriu, de forma unei coroane. Acelasi ornament “coroana” se afla si pe acvariul imens, rotund, asemantor unei coloane.

De altfel, totul in livingul regal trebuie sa duca cu gandul la aurul din marile palate asa ca si de Craciun, bradul a fost tot auriu. Pomul a fost impodobit cu grija chiar de fiul regelui, Bogdan Cioaba. Iar inaintea marii Sarbatori, colindatorii au fost primiti de Dorin Cioaba in livingul imens.

Nici celelalte camere ale casei nu sunt mai putin luxoase. Intr-o fotografie postata pe un site de socializare de fiul lui Dorin Cioaba, se vede unul din dormitoarele “regale”. Acesta are un pat imens, alb, si e acoperit cu lenjerie de firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*