DNA deschide dosar penal celor care s-au implicat în redactarea și adoptarea Ordonanțelor de Urgență ale Guvernului Grindeanu

DNA se implică în lupta politică! Sorin Grindeanu și Florin Iordache, vizați de un dosar penal pentru ordonanțele de grațiere și modificare a codurilor penale!

DNA se implică în lupta politică din România și ar fi deschis un dosar penal tuturor celor implicați în redactare și adoptarea Ordonanțelor de Urgență privind modificarea codurilor penale și grațierii.
Știrea ‘bombă’ a fost anunțată, în această noapte, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.
Mai mult, procurorii DNA ar fi descins la Ministerul Justiției pentru a ridica documente.

În urma unui denunț penal depus pe 25 ianuarie, Sorin Grindeanu și Florin Iordache au fost acuzați de favorizarea făptuitorului și de prezentarea cu rea-credință de date inexacte Parlamentului sau președintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârșirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

DNA a deschis dosar penal in rem.
”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție”, a spus Ana Maria Roman, reporter Antena 3.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*