Divorț bombă în showbiz-ul românesc! Îl acuză că a bătut-o: „M-a bătut! Am băgat divorţ”

„Masterchef” România a trecut printr-a doua schimbare de jurați, însă unul dintre cei trei chefi din sezonul trecut are o viață personală care bate toate scenariile filmelor difuzate de faimosul post TV care transmite show-ul culinar anterior menționat.

Samuel Le Torriellec s-a născut într-un mic orășel, Cherburg, din Normandia, patria gastronomiei și un autoproclamat Rai al gurmanzilor. La doar 16 ani, francezul părăsea casa părintească în căutarea drumului său. Și-a găsit un job într-un restaurant și acolo avea să deprindă tainele unei meserii grele, dar frumoase. A lucrat rând pe rând în restaurante de prima mană, până la restaurante cu stele Michelin.

Viața lui avea să se schimbe însă radical într-o zi, când câțiva prieteni l-au convins să vină în București. A zis că stă numai trei zile în capitala noastră, dar cele trei zile s-au transformat deja în opt ani. Și asta pentru că pe plaiuri mioritce a cunoscut-o pe Georgiana, o bucureșteancă superbă cu ochi migdalați care în 2015 avea să îi devină soție.

Din păcate, temperamentul coleric al tatualui chef aveau să transforme căsnicia într-un veritabil coșmar. Ce-i drept, cea care a băgat zâzanie între cei doi este chiar fiica din prima căsătorie a lui Sami. Fata de 16 ani nu a putut să o accepte pe Georgiana și de aici au început scandalurile. Surse din apropierea cuplului au povestit că Samuel nu se mai întelegea deloc  cu soția româncă. Ba țipa la ea, ba o jignea, totul culminând cu o corecție fizică, în toamna lui 2016, moment în care nevasta a decis să bage divorț.

Aşa este, m-a agresat, m-a bătut! Fiul meu (n.r din prima căsătorie) s-a speriat foarte tare şi a sunat la o rudă apropiată, care a venit imediat la noi acasă şi a intervenit. Am decis să pun punct căsniciei„, povestește Georgiana Le Torriellec, cu lacrimi în ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*