Dilema unui tânăr: „Am facut amor cu soţia sefului meu, de 40 de ani. Acum e însărcinata. O fi al meu?”

„Lucrez intr-un magazin de reparatii si sotia sefului meu se ocupa de contabilitate”, îşi îmcepe tânărul povestea.

„Am facut amor cu sotia sefului meu. Acum e insarcinata si… o fi al meu?!” Un nou caz pentru sexpertul The Sun, Deidre. Aceasta a primit o scrisoare extrem de ciudata si intortocheata. Un tanar din Anglia sustine ca a facut sex cu sotia sefului sau. Acum aceasta e gravida si nu stie daca el va fi tatal sau nu.

„Am facut amor cu sotia sefului meu. Stiu ca am gresit si am incercat sa nu ma mai gandesc la acea noapte. Pana in ziua in care seful a venit la munca si ne-a anuntat ca va avea un copil. Acum e insarcinata si… ma gandesc daca o fi al meu sau nu.

As fi cu ea intr-o clipita, dar daca deschid gura, distrug un camin. Ce sa fac? Lucrez intr-un magazin de reparatii si sotia sefului meu se ocupa de contabilitate. Eu am 23 de ani si ea 40, dar este foarte draguta”, a scris tânărul.

PE ACEEASI TEMA: Buna, Adela,
Mă numesc M. și am mare nevoie de sfatul tău. Pe scurt, sunt căsătorit de patru ani, iar relația mea cu soția este foarte bună. Este o femeie extraordinară, pe care, din păcate, am înșelat-o o singură dată, în urmă cu aproape trei luni, în timpul unui teambuildind.

Evident, cu o colegă de muncă. Eram beat, nici nu mai contează. Colega mea de muncă a rămas însărcinată și mi-a spus că vrea să facă avort, pentru că nu vrea să crească singură un copil, că pentru ea este importantă și cariera, că are doar 24 de ani (eu am 30). Mi-a spus că ar păstra copilul doar dacă noi doi am deveni un cuplu, ca să fie sigură că nu va crește singură copilul. Eu n-aș vrea ca ea să facă un avort, din motive mai mult religioase, însă n-aș vrea sub nici o formă să mă despart de soție și nici să mă cuplez cu această colegă al cărei caracter nu-mi place deloc.

Nici măcar n-aș vrea ca soția să afle că am înșelat-o, pentru că mi-e teamă că s-ar alege praful de căsnicia noastră. Mă simt, dintr-o dată, supraresponsabilizat, totul dintr-o prostie făcută la beție, și efectiv nu știu ce să fac. Ajută-mă cu un sfat. Mulțumesc!
Adela răspunde:

Dragă M.,
Într-o lume perfectă, în care ți-ai asuma în totalitate ceea ce ai făcut, ar trebui să îi mărturisești soției că vei avea un copil cu altcineva, dar că tu o iubești pe ea și cu ea vrei să rămâi. Evident, există riscul ca ea să nu fie de acord și să te părăsească. În al doilea rând, ar trebui să-i mărturisești colegei de serviciu că nu vrei să fii cu ea, dar îți recunoști copilul și vei avea grijă de el.

În rest… Dumnezeu cu mila. Dar întrebarea este: poți să faci aceste două lucruri? Dacă spui că nici nu vrei să afle soția, dacă nu-ți place caracterul colegei, atunci poate că e mai bine să mergi pe mâna acesteia, chiar dacă nu ești de acord ca ea să facă avort. Dacă nu ar face, atunci ai fi în situația pe care ți-am descris-o la început.

Dacă te frământă chestiuni religioase, atunci mergi la duhovnicul tău și spovedește-te. El o să-ți dea un canon, tu o să-l respecți și poate vei fi iertat. Și, pe viitor, să nu te mai îmbeți niciodată sau, dacă te îmbeți, să nu fie nicio femeie pe o rază de cinci kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*