Diferențe între o femeie bună la pat și una normală. O femeie bună la pat trebuie să știe aceste 5 lucruri esentiale! Tu din ce categorie faci parte? Vezi aici…

Femeile se împart în două categorii: cele care sunt catalogate drept “bune la patşi cele care nu ies în evidenţă cu nimic.

Iată 5 diferenţe între o femeie bună la pat şi una normală:

1. O femeie bună la pat ştie cum îşi incite bărbatul dinainte de actul sexual.

Spre deosebire de o femeie nesigură pe s3xualitatea ei, diva în pat ştie în orice moment cum să îi sporească libidoul bărbatului ei pentru a-i menţine viu interesul pentru ea. Atitudinea încrezătoare, vestimentaţia sexy, discuţiile legate de sex şi diversificarea fac parte din arsenalul unei astfel de femei.

2. O femeie bună la pat ştie îşi surprindă partenerul de fiecare dată

O altă diferenţa dintre cele două tipuri de femei se referă la emoţiile şi pasiunile pe care o iubitabună la pat ştie i le stârnească de fiecare dată partenerului ei. O femeie pricepută îl va surprinde cu fiecare partida de amor.

Fie vorbim despre mişcări şi poziţii noi, tehnici de seducţie diferite sauabordări de preludiu incendiar, o zeiţă a sexului va reuşi găsească diversitatea de care fiecare bărbat are nevoie.

3. O femeie bună la pat ştie se joace

Îi aruncă o privire cu subînţeles, îi atinge uşor, îl mângâiefără vrea” cu sănii pe spate etc. Femeia bună la pat este adeptă principiului “cine seiubeşte, se tachinează“, iar ea nu ezită se joace în acest fel cu iubitul ei.

Partenerul va fi cu siguranţă impresionat de o iubita care nu aşteaptă el facă totul de fiecare dată. Cheia este femeia nu stea impasibilăşi aştepte totul de la bărbat şi abordeze problema în mod diferit câtmai des posibil.

4. O femeie bună la pat vine cu idei noi

Orice bărbat apreciază o femeie cu iniţiativa în dormitor care vine cu idei noi aproape de fiecare dată. O astfel de persoană arată este stăpână pe situaţie, sporindu-i şi maimult dorinţa s3xuală a partenerului.

5. O femeie bună la pat ştie cum aibă orgasm

Un alt punct forte al celor care ştiu ce vor în pat este pun sexul pe primele locuri în ierarhia priorităţilor. Iar principalul beneficiu în urmă acestui lucru este învaţă să se descopere pe sine şi aibă orgasm de fiecare dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*