Descoperire înfiorătoare! Creatură misterioasă, scoasă din adâncuri. Marinarii au îngheţat de spaimă

Când credeai că nimic nu te mai poate şoca, un nou mister care ne pune la îndoială intreaga existenta iese la suprafaţă. Despre ce este vorba află în materialul următor.

Când Marina iraniană a descoperit această creatură în Golful Persic, nici măcar cei mai experimentaţi marinari nu au ştiut ce reprezintă şi ce impact va avea asupra omenirii.

Şi, pentru că nu mai văzuseră niciodată aşa ceva, s-au apropiat mai mult decât le era permis şi au făcut poze. Ceva le spunea că aveau nevoie de dovezi. Cât mai multe! Şi cât mai repede!

Spre surprinderea lor, era o carcasă de dimensiuni impresionante, cel mai probabil un animal marin, a cărei origine le era necunoscută. Plutea, răspândea un miros insuportabil, făcând aerul ne nerespirat, şi arăta dezgustător!

Îngroziţi, marinarii au postat fotografiile pe Internet, în speranţa că cineva le va dezlega misterul. Doar o parte dintre fotografii au fost date publicităţii. Multe sunt, şi astăzi, ascunse, dintr-un motiv lesne de înţeles.

Cei care au văzut fotografiile susţin, însă, că ar fi vorba de o balenă.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

În Cambodgia, un băiețel de 11 ani are un prieten foarte bun care este consideract cu siguranță cel puțin ciudat. Micuțul nu pleacă și nu se desparte de prietenul lui de 5 metri și 113 kilograme, un piton care ar putea omorî cu siguranță pe absolut oricine.

Povestea celor doi și apropierea este cu siguranță ceva mai mult decât s-ar aștepta mulți. Prima oară când un șarpe a fost menționat în famiei a fost în perioada în care era însărcinată. Aceasta a visat că un șarpe va veni și va proteja familia.

La vârsta de 3 luni, părinții au găsit sub patul copilului un piton ce nu avea mai mult de 30 de centimetri pe care evident că l-au dat afară. Dar acesta zi de zi se întorcea sub patul copilului până când părinții au renunțat să îl mai dea afara. Ani mai tărziu, șarpele este în continuare un membru al familiei.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Rămăsese BLOCAT! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Un cuplu din Kenya a ajuns de urgenţă la spital după o partidă de amor… Ajunşi acolo, cei doi au fost nevoiţi să-şi cheme rudele în ajutor… Aşa s-a aflat că cei doi erau amanţi…
Aparent, cei doi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de amor!

La un moment dat, însă, în timpul actului sexual, bărbatul a început să urle ca din gură de şarpe! Rămăsese blocat în interiorul femeii. În zadar au încercat să se elibereze… Din nefericire pentru ei, a fost nevoie de intervenţie de specialitate.

După câteva minute, au început să strige după ajutor. Când i-au văzut, angajaţii hotelului au fost şocaţi! Le-au cerut numele şi telefoanele rudelor şi, astfel, au aflat că cei doi erau amanţi, şi nu un cuplu!

Deşi le-a fost greu să accepte complicitatea, aceştia au sunat, într-un final, la Ambulanţă, şi cei doi amorezi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dar nu cu maşina… Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn cu roţi… În timp ce femeia şi-a ascuns faţa, bărbatul a rămas descoperit, atrăgând furia mulţimii.

După ce au fost eliberaţi, s-a aflat şi motivul care a dus la producerea incidentului nefiresc: se pare că soţul femeii infidele îi făcuse vrăji, pentru a se asigura că îi este fidelă.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și…

Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și..

O femeie bolnavă de cancer a fost abandonată de familia sa la o casă funerară, deși nu era moartă. Carmen Chacon, în vârstă de 69 de ani, a petrecut întreaga noapte într-o morgă din orașul bolivian La Paz. Ea s-a trezit când lucrătorii au încercat să îmbălsămeze.

Contactată de angajați, familia a refuzat să o ia acasă pe femeie. Ulterior, poliția a arestat-o pe fiică.

Autoritățile au aflat că femeia avea o tumoare pe creier și că medicii au transmis familiei că nu mai pot face nimic.

Familia a luat-o pe Carmen din spital, dar în loc să meargă acasă, au dus-o direct la casa funerară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*