Dermatologii ne avertizează! Dacă și tu folosești așa ceva, ar trebui să te oprești imediat. Este extrem de periculos pentru sănătatea ta. Iată de ce:

Ai şi tu un astfel de burete acasă? Te simţi bine atunci când îl foloseşti şi crezi că este mai eficient decât un burete normal? Se pare că este extrem de periculos pentru sănătatea noastră. Dermatologii avertizează asupra faptului că toate celulele pielii care sunt îndepărtate cu ajutorul acestui burete, se depun între straturi şi în materialul acestuia.

După utilizare buretele râmâne in baie, iar toata umezeala ajută ca bacteriile din burete să se dezvolte mult mai repede.

Desigur că nu vrem ca la următorul duş să ne spălam cu toate bacteriile rămase în burete! Mai mult, dacă îl folosim după epilare, ne putem trezi cu o infecţie la nivelul pielii de toată fumuseţea!

Pentru a evita aceste neplăceri este indicat să spălam foarte bine buretele şi să nu îl lăsăm să se usuce în baie! Acesta ar trebui înlocuit o dată la câteva luni. Dacă simţiţi un miros ciudat, aruncaţi-l imediat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*