Denisa Răducu, apariții repetate în visele mamei sale! Ce i s-a arătat noaptea Getei Dovleac

Deși Denisa Răducu a plecat de ceva timp dintre noi, însă cu greu moartea sa este acceptată de familia sa. Mama ei o visează pe artistă noaptea, iar amintirea fiicei sale o urmărește.

Denisa slăbise cumplit în ultimele sale luni de viață și a ajuns într-o stare în care nici nu se putea uita în oglindă. Geta Dovleac a visat-o, în schimb, pe fiica ei grasă, în timp ce purta o rochie rușie. Mama cântăreței a mărturisit că Denisa se bucura că a pus mai multe kilograme pe ea.

Femeia încă îndoliată a mai avut un vis cu fiica sa, în care aceasta era undeva sus, ca un tren suspendat, iar Geta Dovleac se afla undeva jos. Denisa îi făcea cu mâna și zâmbea, iar acest lucru a făcut ca mama ei să se treazească liniștită în dimineața aceea, după multe nopți plânse.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*