Denisa Manelista, mesaj TULBURĂTOR de pe patul de SPITAL. ULTIMUL MESAJ transmis ASTĂZI!!! Cu vocea tremurând, a spus

Denisa Manelista, mesaj impresionant pentru admiratorii săi
Aflată în spital după ce starea sa s-a agravat, Denisa Manelista a fost vizitată zilele trecute de Minodora.
Cântăreața a povestit că a încercat să o încurajeze pe Denisa, care pare să se simtă puțin mai bine.

Minodora a declarat la Kanal D și că manelista se gândește să accepte propunerea Anamariei Prodan de a merge la tratament în Cuba, însă medicii i-au recomandat să mai aștepte câteva zile pentru a se pune pe picioare cât să facă față unui zbor lung.

Totodată, Denisa Manelista le-a transmis admiratorilor săi un mesaj prin intermediul Minodorei: „Dragii mei prieteni, doresc, din suflet, să vă mulţumesc pentru faptul că v-aţi rugat pentru mine, într-un număr atât de mare. Datorită rugăciunilor voastre, acum mă simt mult mai bine! Urmez un tratament care, împreună cu rugăciunile voastre, îmi va fi de mare folos. Vă simt aproape şi vă mulţumesc frumos! Doamne ajută tuturor!„, a transmis Denisa.

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete
Ciroza hepatică, boala de care suferă Denisa Manelista și care a ucis-o și pe Ileana Ciuculete, este una dintre cele mai grave boli ale ficatului. Ciroza hepatică este o boală cronică a ficatului, caracterizată de o diminuare progresivă a masei lui funcționale rezultând atât din diminunarea cantității de hepatocite, cât și din distrugerea arhitecturii specifice a organului.

Ciroza hepatică boala care o macină pe Denisa Manelista Cum se manifestă și cum poate fi depistată

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete și care o macină acum pe Denisa Manelista, este una dintre cele mai grave boli ale ficatului. Ciroza hepatică este o boală cronică a ficatului, caracterizată de o diminuare progresivă a masei lui funcționale rezultând atât din diminunarea cantității de hepatocite, cât și din distrugerea arhitecturii specifice a organului.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. După mai multe ipoteze vehiculate în spațiul public în primele ore de la decesul artistei, un apropiat al familiei a făcut lumină în cazul dispariției complet neașteptate a Ilenei Ciuculete. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Alertată de o febră care nu scădea, artista a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize. Acestea din urmă au relevat un diagnostic care interpretei i s-a părut atunci halucinant și pe care a refuzat să-l accepte – Hepatita C.

A mers acasă și, în urmă cu trei zile, a cerut un nou set de analize, de data aceasta la Victor Babeș. Medicii de acolo i-au dat o veste absolut șocantă. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal”, susține un apropiat al familiei regretatei artiste. Așadar, în doar 6 zile s-a scurs toată viața din ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*