Denisa Manelista, ÎN COMĂ! Nimeni nu a ştiut asta: ,,A stat…‘’

Denisa Manelista trece prin cea mai grea perioadă din viaţa ei, după ce a aflat că suferă de o boală foarte gravă care îi afectează mai multe organe, în special ficatul. Familia, prietenii, dar şi colegii încearcă s-o ajute pe artistă să se însănătoşească.

Denisa a slăbit foarte mult, a dat jos vreo 20 de kilograme şi a stat în comă câteva zile, dar acum este mai bine.

“Denisa are probleme grave cu ficatul, din cauza unei hepatite netratate la timp. De la ficat, problemele s-au extins in zona abdomenului, mai exact, membrana, pelicula care inveleste matele. De aceea are burta umflata, e lichid. Ea a slabit mult din cauza bolii, a slabit vreo 20 de kilograme, acum are vreo 40. A avut zile in care nu a mancat nimic din cauza ca i-a fost foarte rau. E de apreciat ca are o vointa de fier, lupta in fiecare zi cu boala, e optimista si spera ca se face bine.

Chiar da semne ca se simte mai bine, avand in vedere ca recent a fost in coma cateva zile, apoi a avut stari de inconstienta, nu vorbea, nu se misca si nu manca. De aceea a fost dusa la spital. Acum e bine fata de cum era. Nu are forta mare, e slabita, e palida, trasa la fata, dar zambetul nu i-a pierit de pe chip si speranta parca e mai mare. Asculta tot ce ii spun medicii, ia tratamente, nu iese din cuvantul lor”, sustin apropiatii Denisei pentru wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*