DEMISIA! Florin Cârciumaru s-a adresat romilor: „Pentru mine, voi sunteţi mai importanți decât românii!”

Uluitor! Halucinant! Actualul primar Florin Cârciumaru încurajează romii să încalce legea, pentru un pumn de voturi.

Mereu m-am tot întrebat: românii, care constituie majoritatea, de ce suportă umilinţa şi batjocura la care sunt supuşi? Este adevărat că, de fiecare dată, Florin Cârciumaru a câştigat cu ajutorul ţiganilor. Dacă şi de această dată vom sta acasă, atunci ne merităm soarta.

Vorba lui Păunescu: „Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii, Că intimidează Ţara cu guverne provizorii, Eu atât aş vrea să aflu, arătându-ne obrazul: Totuşi unde au fost românii, când a fost tăiat Viteazul?”.

Când a distrus 800 de milioane de euro, bugetul primăriei pe 16 ani, aţi stat acasă. Când a dat 100.000 de euro pe bradul din centru, la fel, aţi stat acasă. Când a distrus centrul oraşului, de asemenea, aţi stat acasă. Acum, soarta lui este în mâinile voastre, la un vot distanţă. Dacă şi acum veţi sta acasă, va câştiga cu voturile romilor. Va fi inutil să vă mai plângeţi că trăiţi într-un oraş sărac în care ţiganii fac legea.

P.S. Domnule primar, am sperat că veţi demisiona într-un gest de onoare. Nu aţi făcut-o! Ba mai mult, riscaţi să creați un conflict interetnic. Este de neînţeles cum de v-aţi permis să adunaţi ţiganii şi să le spuneţi că pentru dumneavoastră ei sunt mai important decât românii. Ba mai mult, promițându-le că îi veţi proteja în continuare.

Ruşine, domnule primar!

Sursa: https://www.facebook.com/cretu.costinel.9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*