Delia și-a șocat fanii! Uite de ce nu face copii:

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și cât de des poate, aceasta discută cu fanii săi prin intermediul live-urilor de pe Facebook.

Artista este întrebată mereu unde se duce în vacanță, unde se duce în următoarea vacanță. Inevitabil, Delia este întrebată și când face un copil.

Aceasta a primit și în această seară, iar reacția sa nu a întârziat:

„Nu fac copii, pentru că mi-am legat trompele. Dacă ar fi Cheloo în locul meu, așa aș răspunde. Bineînțeles că nu am făcut acest lucru, de vreme ce nu am născut niciodată până acum”, a fost răspunsul Deliei, care i-a surprins pe fani.

Aceasta urmează să plece într-o vacanță în Londra și în Franța alături de soțul său. Vedeta plănuiește să meargă în cartierul chinezesc și să mănânce felurile de mâncare de acolo. De asemenea, Delia vrea să viziteze Disneyland și își face bagajele.

Delia așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de Paște pentru a mânca alimentele specifice sărbătorilor pascale. În plus, în curând va lansa o nouă piesă, alături de un artist care nu este foarte cunoscut de către publicul larg.

Delia este jurat la „X Factor”

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în Bucureşti. Este cunoscută mai bine sub numele de scenă „Delia” şi e o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale „X Factor” România și „iUmor”. Vedeta s-a căsătorit în 2012 cu Răzvan Munteanu.

 

Delia a dezvăluit câți bani câștigă. Fanii au fost uimiți

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare și este în permanență în contact cu fanii.

În urmă cu câteva zile, Delia a făcut un live pe Facebook și a răspuns tuturor întrebărilor adresate de fani.

Este pregătită Delia pentru un copil?

Unul dintre fani i-a adresat artistei întrebarea: „Nu vrei să faci un bebe?”. Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară.

”Consider că planeta este foarte aglomerată şi nu vreau să particip la chestia asta. Deocamdată, nu, eu nu vreau să fiu egoistă şi nu vreau, aşa că momentan nu o să fac. Deocamdată nu am sentimentul ăsta şi nu aş avea nici timp. Şi nu vreau s-o fac (n.r. un copil) pentru că aşa e trendul, ar fi trist”, a răspuns Delia.

Un comentariu din partea unui fan a fost cu privire la zvonurile că Delia este căsătorită cu un milionar. Așa se face că Delia Matache a dezvăluit cine aduce cei mai mulți bani acasă.

”Eu sunt milionăreasa. Eu îl întreţin pe el. El câştigă din ce fac eu. Îmi întreţin familia. Am mai auzit asta, că el ar fi milionar, dar nu, nu!”, a spus artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*