tuk

Declaratia surprinzatoare data de Andreea Marin inainte ca toata lumea sa afle de Renata si Tuncay! „Am incercat sa…” – Continuarea e aici —–

Divortul de Tuncay a determinat-o pe Andreea Marin sa realizeze ca este momentul sa se gandeasca mai mult la ea ca persoana si mai putin la ce s-a intamplat in trecut, in casnicia ei de trei ani, care, pare, conform ultimele barfe din showbiz, marcata de presupuse derapaje ale fizioterapeutului turc. “A fost o perioada cand m-am simtit bine ca femeie, dar acum, spun stop”.

Daca, initial, toata lumea a crezut ca zana va varsa lacrimi amare, din contra, situatia a fost total diferita! Vedeta si-a facut aparitia, in public, demna, zambitoare si dornica sa mearga mai departe, fara a se uita deloc in urma.

De altfel, in tot acest scandal public generat de ultimele evenimente dintre Tuncay si Renata, vedeta este detasata si nu tradeaza niciun sentiment! Doar declaratia data de ea in urma cu doua saptamani, in calitate de gazda, la un salon de infrumusetare de fite, ar putea fi considerata ca o descatusare, dar si ca un picior pus in prag atunci cand a simtit ca lucrurile nu mai sunt in regula in casnicia ei cu Ozturk

“Sunt femeie si, ca orice femeie, ma dedic in totalitate familiei. Am facut eforturi si m-am implicat mult afectiv si profesional in viata persoanelor din preajma mea. A fost o perioada cand m-am simtit bine, si am incercat sa dau totul in relatii, insa, la un moment dat, a fost in zadar. Din acea clipa, am decis sa spun “stop” si sa ma gandesc mai mult la mine. Nimic nu este vesnic si am inteles asta. Din fericire, pot sa zambesc si sa ma simt bine cu mine. Asa trebuie sa facem toate”, s-a adresat zana reprezentantelor Evei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*