De ziua ei, fata și-a chemat toți iubiții ca să petreacă împreună. După câteva pahare de alcool, a început dezmățul! Finalul petrecerii a fost unul neașteptat! Cum s-a terminat totul a ajuns la urechile tuturor

Întâmplarea a avut loc în sectorul Rîșcani din Chișinău, Republica Moldova.

Pentru că urma să fie ziua ei de naștere, o tânără s-a gândit să-și invite la petrecere toți cei patru iubiți pe care i-a avut.

Cum era de așteptat, după mai multe pahare de vin și amintiri depănate, între cei patru bărbați s-a iscat o bătaie. Pentru a calma spiritele „încălzite” a fost necesară intervenția a două echipaje speciale ale poliției basarabene.

Cei patru iubiți, cu vârsta cuprinsă între 19 și 21 de ani, au recunoscut că au existat câteva lovituri între ei, dar fără să le pună viața în pericol.

Doi dintre aceștia au susținut că nu știau că fata e implicată într-o altă relație.

Iată reportajul integral, difuzat de postul moldovenesc de televiziune „Canal 2”.

CITEȘTE ȘI: „Am 19 ani și m-am mutat cu iubitul meu. Este primul meu bărbat, prima mea experiență intimă. Nu știu ce să mai fac!” Ireal ce se petrece atât cu ea, dar și cu el

„Dragă Adela,
Am 19 ani și de curând m-am mutat cu iubitul meu. Este primul meu bărbat, prima mea experiență amoroasă. După un timp, am aflat și că sunt însărcinată. Am fost foarte emoționați, și eu și iubitul meu. Dar, după un timp, el parcă s-a răcit de mine. Nu se mai uită așa cum se uita prima dată când noi ne cunoscusem. Avem doar șapte luni împreună și el parcă deja s-a plictisit de mine. Mă aranjez în fiecare zi, iar el îmi spune doar că: ah, te-ai făcut frumoasă și astea mi le spune doar când îl cicălesc că nu se mai uita la mine…

Nu știu ce să mai fac. Nu știu să trăiesc fără el. Gândul că nu aș mai fi cu el sau gândul că m-ar înșela mă omoară. Oare sunt eu prea posesivă? Oare îi greșesc eu? Oare s-a săturat de replicile mele? Adevarul e că sunt și foarte geloasă și mă supar din orice. Asta ar putea fi cauza? D-aia nu îi mai par atrăgătoare? Nu știu și nu am nici cu cine vorbi…

Adela răspunde:

Draga mea,
Te-ai aruncat devreme în vâltoarea vieții, nu ai mai așteptat, cum fac alții, „să se mai distreze” înainte de a deveni adulți. E foarte bine, o să fii o mamă tânără și frumoasă, dar e și greu, pentru că vei fi nevoită să te maturizezi din mers. Să știi că în toate relațiile de cuplu se întâmplă la fel. Bărbatul este îndrăgostit și atent o perioadă de timp, după care, când e sigur că femeia este cucerită și îi aparține, nu mai vede de ce ar face vreun efort pentru a o impresiona.

Femeia, câtă vreme este curtată, se simte stăpână pe inima lui și crede că nu mai are nici un motiv pentru a se dezvolta în continuare, ca și cum și-ar fi atins scopul. Câtă vreme cei doi continuă în această atitudine, nimic nu se schimbă. El devine indiferent, ea – nemulțumită.

Uită-te în jur la cuplurile de oameni în vârstă pe care îi cunoști, toți sunt la fel! Dacă vrei să-l faci să fie din nou atent, încearcă să nu mai fii atât de legată de el. Tu spui că nu poți trăi fără el. E foarte frumos și romantic, dar uite că pe el asta nu-l face să fie așa cum vrei tu. Maturizarea ta constă în a învăța că ești o ființă autonomă, diferită de el, care are propriile scopuri și intenții personale.

Gândește-te să mergi la o facultate, caută-ți un job care să te pasioneze, fă-ți prieteni, cunoaște locuri și lucruri noi – nu neapărat cu el. Acum, că vei fi mămică, vei avea ocazia să te împrietenești cu alte mame, să intri în diferite comunități, să înveți cum să ai grijă de bebe și… de tine. Dacă vrei să ai un bărbat mereu atent și îndrăgostit de tine, trebuie să faci în așa fel încât să-i trezești admirația și respectul. Nu e ușor, dar nici imposibil.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*