De la brâu în jos e perfectă! Problemele apar atunci când oamenii îi văd chipul

Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, dar puțini dintre aceștia au reușit să-i descopere figura acestei bombe-sexy.
Pe numele său Hannah Stocking, blonda evite să-și arate chipul pentru a nu crea o adevărată isterie.
Peste Ocean este recunoscută pentru relațiile cu mai mulți sportivi de top pe care și le-a trecut în cont, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din Statele Unite.

Tânăra are 25 de ani și origini grecești, explicație pentru trăsăturile de zeiță cu care i-a înnebunit pe tinerii americani.

!!! BONUS !!!
Cum poţi câştiga mii de dolari din postări pe Instagram?
Dacă un tânăr de 22 de ani poate fi folosit ca exemplu, cu un public suficient de mare, dependenţa voastră de Instagram poate deveni o sursă de venit.

Oricine are un cont pe Instagram a observat de-a lungul anilor că respectiva reţea socială este şi un mediu ideal pentru marketing şi promovarea de produse şi servicii. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că cineva se poate îmbogăţi din postările de pe reţeaua socială. Partea surprinzătoare constă în sumele vehiculate din această activitate.

O tânără de 22 de ani cu numele de Danielle Bernstein, ascunsă în spatele profilului de Instagram @weworewhat, se autointitulează blogger de stil. Aceasta face recomandări vestimentare după preferinţa personală sau a celor care o plătesc. Recent, ea a început să încaseze 15.000 dolari per postare de la un gigant vestimentar, pentru a nu mai posta imagini cu haine de la concurenţă.

,,În medie, dacă ai câteva sute sau mii de followeri poţi să câştigi între 500 şi 5000 de dolari per postare, dar dacă ai peste 6 milioane de followeri, taxa ta poate varia între 20.000 şi 100.000 dolari per postare.”

Această afirmaţie provine dintr-un studiu realizat de publicaţia Harper’s Bazaar. Aparent, anumite branduri din industria modei ajung să cheltuiască anual până la un miliard de dolari doar pe postări pe Instagram. Acesta nici măcar nu este un trend exclusivist care se aplică doar pieţei din SUA, companii precum Dash Hudson fac o avere la nivel global din educarea clienţilor care vor să-şi facă postările pe reţeaua socială mai comercială. Se pare însă că nu foarte multe companii sunt la fel de generoase precum cele care activează în fashion.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*