De ce nu a fost acoperit sicriul care a adus-o pe Stela Popescu la Teatrul Constantin Tănase

Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost adus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală într-o mașină morturară, urmând să stea acolo până mâine seară, când marea actriță va fi dusă la Cernica, unde va fi înmormântată.
În mod surprinzător, sicriul nu a fost acoperit de reprezentanții firmei care s-a ocupat de funeraliile actriței, așa cum se obișnuiește în astfel de condiții.

Astfel, toți oamenii care s-au înghesuit să își ia rămas bun de la Stela Popescu, dar și jurnaliștii prezenți la fața locului au putut-o vedea pe artistă fără suflare în coșciug, până când aceasta a fost dusă în teatru.

Surse din zona teatrului, citate de stirilekanald.ro, susțin însă că decizia de a fi descoperită a fost luată de reprezentanții familiei, care au dorit ca toți admiratorii Stelei Popescu să îi vadă chipul și să pună o floare la căpătâiul ei.
Te-ar putea interesa și: Alexandru Arșinel și-a găsit puterea și a acordat un nou interviu emoționant: „O să mă întâlnesc cu ea acolo sus”
Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătatea de pe scenă. E greu să vorbești separat despre ei, acum, când Stela Popescu a plecat definitiv de pe scena vieții. Printre lacrimi, marele actor a găsit puterea să vorbească despre prietena, partenera de scenă și colega sa.

Alexandru Arșinel: „Nu am cuvinte, timp și spațiu să spun ce simt și ce voi simți”
„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.
Ea reprezenta și încă reprezintă unii din stâlpii de bază ai acestui gen, ai acestui teatru. În istoria teatrului de Revistă, în vârful grupului de artiști care au inventat acest gen, care sprijiniți de ea și de soțul ei și de ceea ce au realizat, acest teatru există.

Suntem foarte afectați, suntem supărați, sunt supărat pe ea că nu mi-a spus că vrea să plece. Probabil o să mă întâlnesc, nu peste mult timp, și o s-i atrag atenția că n-ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Ar fi trebuit să rămână să ne conducă pașii mai departe.

O întrebam ce faci, cum ești..simțeam câteodată că minte, mințea cu seninătate diabolică și simțeam că nu se simte bine, niciodată nu s-a plâns. Mai degrabă eu… am vărsat o lacrimă sau am spus că mă doare și am trecut prin niște încercări. Ea niciodată…spunea: gata, mă, termino, hai să intrăm în scenă să-i facem pe oamenii ăștia să se bucure că au venit pentru noi!”

Actorul a povestit ce a vorbit ultima dată cu Stela Popescu
„Ce faci? Zice: lasă-mă că mă pregătesc că am spectacol la Teatrul Stela Popescu. Zic: uite m-au sunat din Basarabia. Mi-a spus: spune-le că vin cu mare plăcere. Am întrebat-o ce facem în Spania…și zice: trec pe la teatru când vin de la spectacolul pentru copii și fixăm.

S-a rupt nu un fir, s-a rupt un odgon care o lega de noi, de teatrul nostru, de marele public spectator care a iubit-o enorm de mult.

Așa era ea. Nu fabrica, nu construia pe loc o anumită stare. Era o fire veselă, generoasă. Nu am auzit-o niciodată vorbind de cineva la modul nefavorabil, să bârfească. Nu o interesa.

Oamenii trec printr-un moment dificil, dar amintirea ei nu va putea face decât să le aduc zâmbet pe buze. Rămâne o amintire frumoasă, pozitivă, optimistă.

Nu am vorbe, timp și spațiu să spun ce simt, ce am simțit și mai ales ce voi simți.”, a declarat Alexandru Arșinel astăzi.

SURSA: teotrandafir.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*