De ce le plac barbatilor femeile timide. Motive pentru care ele au succes in amor

Femeile timide au mai mult succes la barbati decat cele care ies rapid in evidenta. Acestia sunt atrasi de femeile introvertite, care sunt mai retrase in conversatii si nu ofera prea multe detalii din viata lor intima. Iata care sunt motivele pentru care barbatii le prefera pe ele!

Femeile timide au reguli stricte dupa care se ghideaza in viata, sunt atente la tinutele pe care le poarta, nu obisnuiesc sa ia parte la discutii care nu le intereseaza si nu isi dau interesul pentru a atrage atentia barbatilor asupra lor. Barbatii sunt atrasi de femeile timide? Si da, si nu!
Fiecare barbat are gusturi diferite cand vine vorba de femei, insa exista posibilitatea ca femeile timide sa aiba mai mult succes in randul barbatilor.

De ce le plac barbatilor femeile timide
1. Sunt foarte misterioase
Femeile timide sunt foarte misterioase tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa ofere prea multe detalii din viata lor intima. Nu iau parte la multe conversatii si au tendinta sa fie mai retrase de fiecare data cand ies in oras. Nu ies in evidenta in cercul de prieteni, nu fac scene de gelozie in public si nu vorbesc fara sa fie intrebate. Ele reprezinta un mister pentru barbati.

2. Femeile timide au tendinta sa… intimideze
Poate ca ti se pare greu de crezut, dar femeile timide au tendinta sa… intimideze. Timiditatea poate fi perceputa drept aroganta sau indiferenta in foarte multe situatii, motiv pentru care barbatii vor fi tentati sa faca tot posibilul pentru a le cuceri pe cele care nu sunt foarte usor de descifrat.

3. Feminitatea este punctul lor forte
Barbatii sunt atrasi de femeile feminine, gratioase, senzuale, misterioase, care nu ies in evidenta si care stiu cand este momentul sa se retraga din discutii sau activitati. Femeile care nu obisnuiesc sa iasa in evidenta abordeaza un stil clasic, lejer, dar feminin, care starneste curiozitati, iar barbatii vor fi mereu atrasi de frumusetea naturala a femeilor.

4. Viata in doi devine o prioritate pentru ele
Barbatii sunt atrasi de femeile timide pentru ca viata in doi devine o prioritate pentru ele. Spre deosebire de femeile care au foarte multi prieteni, participa la foarte multe evenimente sau au un program de munca incarcat, barbatii considera ca femeile timide au mai mult timp pentru viata de cuplu.

5. Nu au inhibitii cand vine vorba de amor
Exista o teorie potrivit careia femeile timide nu au deloc inhibitii cand vine vorba de amor, iar barbatii sunt foarte curiosi din fire si vor sa testeze aceasta teorie. Sunt atrasi de femeile care nu obisnuiesc sa iasa in evidenta, insa sunt convinsi ca ele le pot oferi seri de neuitat.

6. Femeile timide atrag barbatii ca un magnet
In zilele noastre, femeile timide sunt o raritate, motiv pentru care sunt mult mai apreciate si au mai mult succes in randul barbatilor. Acestia vor ca iubitele lor sa fie deosebite, vor sa se laude cu ele si vor sa aiba parte de toata atentia lor. Nu le plac femeile care ies prea mult in oras sau care au foarte multi prieteni de sex masculin.

7. Sunt perfecte pentru o relatie serioasa
De ce sunt femeile timide perfecte pentru o relatie serioasa? Pentru ca ele nu vor avea tendinta sa vorbeasca cu alti barbati, nu vor incerca sa iasa in evidenta si nu vor sta in oras pana la ore tarzii. In plus, nu vor urma exemplul prietenelor lor, chiar daca acestea le vor indemna sa fie mai deschise, mai sociabile sau mai prietenoase cu barbatii.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: www.andreearaicu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*