De ce Iubesc barbatii „Pasarica”

Nu-i nimic nou: bărbații iubesc pasarica, unii chiar o venerează. De ce? Pentru că face minuni, pentru că îi scapă de stres, griji cotidiene sau, pur și simplu, le produce plăcere fizică. Mulți chiar plătesc pentru așa ceva, pentru că nu-i ajută intelectul să găsească una moca.

Bărbații se bat între ei pentru supremația unei pasarici  (nu în sensul de femeie, ci în cel de organ genital). Dragi femei, uitați-vă la noi cum concurăm pentru ce aveți voi între picioare – ne cumpărăm haine care mai de care, ne frezăm care cum știm mai bine, ne luăm mașini cât mai scumpe, ne pensăm să nu fim disgrațioşi cu mono-sprânceană atunci când vă scoatem în oraș. Concurăm în fiecare zi între noi pentru a avea acces la pasarica  unei femei! Concurăm să fim masculul alfa al uneia.

Să vă dați seama cât de importantă este păsă voastră pentru noi, priviți-ne când ne lăudăm că v-am ars. Știu, unii chiar sunt niște imbecili! Dar dacă nu ar fi importantă pizda voastră, nu s-ar lăuda tuturor amicilor.

Bărbații iubesc pasarica, indiferent de forma ei. N-o vom refuza de la o femeie pe care o privim lacomi și la care ne gândim 12 ore din 24, încercând să găsim modalități de a ne strecura mâna în chiloții ei. Și să știți de la mine că toți bărbații ling, doar că unora le este rușine să recunoască faptul că, cel puțin în pat, sunt egali cu femeia. Noi nu avem o problemă cu sexul oral, pentru că o iubim pe dânsa.

Bărbații iubesc pasarica poate în aceeași măsură în care se iubesc pe ei. Eu cred că dacă ar fi să aleagă între a avea parte de sex și viața lor, vor exista câțiva dintre noi care ar alege prima variantă fără să stea pe gânduri. Încă avem calde instinctele animalice și nu e nimic rău în asta.

În concluzie, bărbații vă iubesc și mintea, și sufletul, dar și pasarica! Nu-i nimic anormal!

Sursa thediaryofadam.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*