Daniela Gyorfi, imagini interzise minorilor! Surprinsa in timp ce isi satisfacea IUBITUL. Reactia artistei a fost de milioane. Si nu e singura! UPS

Oralul nu mai este de mult un subiect tabu in zilele noastre. Majoritatea il practica, insa sunt putini cei care recunosc ca se bucura de placerea oferita de acesta. Ce faci insa cand esti persoana publica, iar inregistrari video sau fotografii cu tine in timp ce practici felatia sunt facute publice? Ai doua variante, fie recunosti, fie sustii sus si tare ca imaginile sunt o facatura.

Daniela Gyorfi, pozata in timp ce facea oral
In urma cu sase ani, numeroase fotografii in care cantareata ii facea oral unui barbat, a carui identitate nu a fost facuta publica, faceau deliciul presei. La vremea respectiva, Daniela a negat veridicitatea imaginilor, insa, ulterior, a spus ca fiecare persoana e libera sa faca ce doreste in dormitor.

Monica Gabor, filmata prin gaura cheii ii timp ce-l satisfacea pe Irinel
Fosta sotie a milionarului Irinel Columbeanu a fost surprinsa in timp ce-i facea oral partenerul de viata intr-un restaurant din Capitala. La vremea respectiva s-a analizat asemanarea dintre Irinel si barbatul ce aparea in film, ritmul in care se misca Monica, posibilitatea de a filma ceva pe gaura cheii si multe alte detalii care ar fi putut demonstra spusele celui care a filmat.
Pana la urma s-a ajuns la concluzia ca fie Moni si Iri au pus totul la cale de dragul publicitatii, fie filmul era trucat.

Natalia Mateut : „Oralul te face mai frumoasa”
Fiica fostului fotbalist Dorin Mateut practica felatia de fiecare data cand ajunge in dormitor cu iubitul ei. Mai mult, aceasta spune ca este o delicatesa ce o ajuta sa se mentina frumoasa.

Rosse Marie Florescu, filmata de fostul iubit in timp ce-l satisfacea
Fosta balerina de la „Surprize, Surprize” a fost filmata de iubitul in timp ce-i facea oral, iar imaginile au ajuns in presa dupa ce relatia lor a luat sfarsit.

„Ma bucur ca am aparut pentru ca, in sfarsit, mi s-a luat o piatra de pe inima. Asteptam de doi ani de zile sa se intample asta, stateam mereu cu sufletul la gura… Este facut de fostul meu iubit, cu care am avut o relatie de circa 7 luni. Regret acum ca l-am cunoscut, dar nu stiu daca mai ajutaa la ceva. Pana la urma nu cred ca am facut nimic rau, aveam o relatie si am facut ceea ce se face de regula in pat, cu persoana iubita”, spunea blonda la vremea respectiva.

Citeste si: Avea amantă o italiancă focoasă, pe care a lăsat-o gravidă din greșeală. A plătit-o ca să plece din țară și a crezut că a scapat de ea. I-a cerut doar să-l anunțe printr-o vedere când naște. 9 luni mai târziu a primit asta . A citit și a leșinat.

Și-a lăsat însărcinată amanta italiancă. Credea că a scăpat de ea, dar italianca i-a făcut o supriză
El avea o căsnicie fericită, cel puțin așa părea din afară. Din păcate, el nu mai era așa fericit, deși își iubea soția, dar avea nevoie de un pic de pasiune în viața lui, un pic de piper, să se simtă iar apreciat. Considera că soția lui se ocupă mai mult de cei doi fii și pe el îl ignoră.

Așa că a întâlnit-o pe ea, o italiancă focoasă. S-a ciocnit de ea în timp ce era în supermarket trimis de soție să ia ulei și zahăr. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima. Era frumoasă, tânără și interesată de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasă, o scotea în oraș pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pamperși și colici câteva ore pe zi.

Soția lui bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și chiar era dispusă să-l ierte dacă era adevărat, dar nu avea nicio dovadă că el a fost infidel.

Într-o zi, Giovanna i-a trimis un sms, trebuia să vorbească urgent! El a venit la întâlnire, ca de obicei cu zâmbetul de buze. N-a durat prea mult. Giovanna i-a spus că a rămas gravidă.

A căzut cerul pe el, se simțea încolțit și nu găsea cale de scăpare. Ceva sau cineva i-a luminat mintea. O s-o plătească pe Giovanna să plece din țară, să se ducă la părinții ei din Sicilia. Da, o să scape de ea.

El avea o sumă de bani importantă ascunsă de soția sa pe care i-a oferit-o Giovannei. Ea a acceptat suma mare de bani și a plecat în Italia. El a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete

Trei cu chiftele, două fără

Trimite sos de roșii”

Soțul a leșinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*