Daniela Gyorfi, DISTRUSĂ de durere! Artista a făcut un anunț cutremurător

La trei ani și jumătate de la moartea Anicăi, Daniela Gyorfi e încă dependentă de prezența mamei sale! ”Beau numai din cana ei”

Daniela Gyorfi vrea să-i simtă prezența mamei sale în casă, motiv pentru care păstrează și acum câteva dintre lucrurile sale și bea numai din cana ei.
Au trecut mai bine de trei ani de când Anica, mama Danielei Gyorfi, s-a stins din viața, dar cu toate acestea artista încă îi simte prezența peste tot.

Asta poate și pentru că Daniela nu s-a putut împăcat niciodată cu ideea că ființa care i-a dat naștere nu mai este. De la dispariția acesteia, ea a suferit în liniște și, după o perioadă prelungită de depresie, în care parcă nu se mai regăsea, abia recent a început să-și mai revină, potrivit prorpriilor mărturisiri. Deși i-a făcut toate pomenile, conform tradiției, și a împărțit hainele mamei sale, artista nu s-a putut însă despărți de toate obiectele.

”Mai am lucruri de la mama, cum ar fi ceva tricouri, vase, prospoape. Nu am putut să le dau pe toate”, a mărturisit Daniela pentru Libertatea.
Mai mult, de când a murit mama sa, ea bea zi de zi numai din cana femeiii pe care a iubit-o enorm.

”Beau numai din cana ei”, a spus artista.
De asemenea, Daniela poartă în portofel o iconiță primită tot de la mama sa. Chiar dacă a făcut tot posibilul să-i simtă prezența în orice colț al casei sale, artista are în suflet și durerea că până acum nu și-a visat mama.Și-ar dori ca măcar atunci să o vadă și să-i spună ceva!!

O doare să meargă la mormântul ei
Daniela a respectat toate rânduielile bisericești, de când mama sa a murit. I-a făcut parastas atunci când a trebuit, a împărțit, a dus colivă la biserică, s-a rugat pentru sufletul femeiii decedate. De un lucru însă ii este tare urât! Danielei nu-i place să meargă la mormântul mamei sale, tocmai pentru că atunci este nevoită să accepte că cea care i-a dat viață și aîngrijit-o mai bine de 30 de ani de când a paralizat, nu mai este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*