DANA ROGOZ a făcut anunțul după 13 ani de relație! Ce se întâmplă între actriță și soțul ei! „Am ales să…”

Dana Rogoz şi Radu Dragomir au împlinit 13 ani de relaţie. Ce mesaje a avut actriţa pentru bărbatul ei

Dana Rogoz şi Radu Dragomir sărbătoresc, marţi, 13 ani de relaţie. Acest fapt nu a fost trecut cu vederea de actriţă, care a postat două mesaje emoţionante pe Facebook şi Instagram.
„Azi. 13 ani de iubire. #noidoi#amintiri #13ani #incurand5anidecasatorie. Felicitari”, a scris Dana pe Instagram, în dreptul unei fotografii de album alb-negru.

“13 ani”, a scris actriţa şi pe pagina de Facebook.

Dana Rogoz a scris un mesaj inclusiv pe blogul personal. „Azi, eu şi Radu împlinim 13 ani de iubire. Nu contează atât numărul lor, cât felul în care am ales să îi trăim împreună. Iubindu-ne. Înţelegându-ne. Respectându-ne. La mulţi ani, nouă!”, a scris actriţa.

Dana Rogoz este o femeie împlinită. La cei 31 de ani, actrița are o carieră înfloritoare, dar, și mai important, are familia pe care și-a dorit-o mereu. Alături de soțul ei, Radu Dragomir (49 de ani), și de fiul lor, Vlad (3 ani), viața Danei este completă.

Cum vedeta ține să sărbătorească fiecare moment important din viața ei și a familiei sale, iată că nu a uitat nici de aniversarea celor 13 ani de relație alături de Radu. Chiar dacă uneori au fost văzuți cu ochi rău din cauza diferenței de vârstă de 18 ani, ei doi și-au făurit viața așa cum au vrut, au trecut peste vorbele dure și peste acuzele că Dana l-ar fi despărțit pe regizor de fosta lui soție, actrița Ozana Oancea.

În 2012, Radu Dragomir şi Dana Rogoz s-au căsătorit, iar în urmă cu trei ani au devenit părinţii unui băiețel pe care l-au botezat Vlad Luca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*