Dan Diaconescu a ajuns de nerecunoscut în DETENȚIE. Nu mai este omul pe care îl vedeai în fiecare seară la OTV

Toată lumea își amintește de vremurile în care Dan Diaconescu era regele audienței, prezentând diverse cazuri și dezvăluiri la postul său de televiziune, OTV. Vremurile sale de glorie s-au terminat de când fostul șef OTV a fost închis după gratii la Penitenciarul Jilava.

El a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru şantajarea fostului primar al comunei arădene Zărand și a unui om de afaceri, fiind încătușat în 2015.

De când este în detenție, Diaconescu a ajuns să fie alt om. Conform, cancan.ro, sursele spun că Dan Diaconescu a ajuns un om izolat, o umbră a vedetei ce era cândva. Își petrece zilele în închisoare citind. Jurnalistul e condamnat la cinci ani şi şase luni de detenţie. Diaconescu a ieșit o singură dată din închisoare, în 2016, pentru a asista la înmormântarea tatălui său.

În cazul în care îi va fi îndeplinită cererea de eliberare, el va ieși din penitenciar abia anul viitor. Până atunci, încearcă să își facă zilele să treacă mai ușor. De altfel, necazurile s-au ținut lanț de Dan Diaconescu după ce a întrat în închisoare, el având probleme cu mai multe bănci la care are datorii.

Fotografia de mai jos, de anul trecut, de la înmormântarea tatalui lui Dan Diaconescu, arată cât de mult s-a schimbat prezentatorul TV, împovărat de perioada în care a stat în detenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*