Dacia pe care, dacă o vezi pe stradă, o confunzi cu una dintre cele mai de fiță mașini din lume! Cât costă noul model -Foto

Dacă în acest moment cel mai bine vândut model în Europa din segmentul său este Logan-ul, Dacia, spun specialiștii, are un potențial și mai mare.

Un artist digital a prezentat o ipoteză legată de un viitor sedan Dacia de segment superior. În ofertă este prezentată o berlină-coupe cu patru uși care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român al acestui tip de mașini.

Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare.

Dacă ar fi fabricat în realitate, modelul Dacia Logan Lux ar costa aproximativ 10.000 de euro.

Se fac angajări la Dacia. Câte locuri vacante sunt şi ce salarii pune la bătaie compania din Mioveni

Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu aproximativ 18.000 de angajaţi pe platforma de la Mioveni, are disponibile în prezent 113 locuri de muncă pentru manageri proiect (45), şefi proiect (30), conceptori (20), responsabili afacere (10) şi analişti cumpărări (8), potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Argeş.

Compania caută persoane cu studii superioare, care să cunoască limba engleză la un nivel avansat, oferind pentru un program de opt ore de lucru pe zi, pe o perioadă nedeterminată, un salariu de 3.300 de lei, conform AJOFM Argeş.

Automobile Dacia a încheiat prima jumătate a anului cu cea mai mare creştere semestrială din ultimii patru ani, iar dacă ritmul va continua, compania va urca la aproape 22,5 mld. lei până la finalul anului.

De businessul Dacia depind direct cei aproximativ 18.000 de angajaţi de pe platforma de la Mioveni, dar şi întreaga industrie auto locală ce numără un total de circa 200.000 de angajaţi, la cei peste 200 de furnizori prezenţi în România. Compania a punctat în primul semestru o creştere de 8,4% a cifrei de afaceri, faţă de perioada similară a anului trecut, la 11,6 miliarde de lei (2,53 mld. euro) potrivit datelor publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*