rd

Daca te-ai nascut in prima jumatate a lunii, trebuie sa citesti asta

Ursitoarele au fost imprumutate de catre traditia romaneasca de la greci. Rolul acestora este de a stabili destinul fiecarui copil la nastere.

In mitologia greaca, ursitoarele urzeau destinele adultilor si ale zeilor, fara sa poata sa fie oprite de la prezicerile lor.

Potrivit traditiei, in a treia zi dupa nasterea bebelusului, familia pune pe masa drept ofranda ursitoarelor diferite alimente precum prajituri, lapte, paine sau apa ca sa fie mai bune cu destinul copilului. Ursitoarele i-au inzestrat pe oameni chiar si in functie de datele zilelor de nastere.

Astfel ca, cei nascuti in 1, 10, 11, 21, 31 sunt ambitiosi si au o inteligenta ascutita. Partea neplacuta a acestor persoane este ca pot deveni neiertatori si extrem de caposi. Cei nascuti pe2, 8, 12, 22 sunt extrem de hotarati. Acestia au un farmec aparte si o pofta de viata cum rar s-a vazut. Dar si atunci cand sunt calcati pe coada, se razbuna teribil

Cei nascuti in 3, 9, 18, 13, 23, 30 se pot lauda ca au o mare putere de convingere. Pot comunica usor cu cei din jur si isi pot expune sentimentele fara vreo retinere anume. Sunt creativi si au succes in viata profesionala. Pentru cei care au venit pe lume in zilele de 4, 14, 19, 24 imaginatia este cuvantul de ordine. Au un simt estetic specific artistilor si, deci, este recomandat sa-si exerseze talentele. Stiu sa ii cucereasca pe cei din jur cu usurinta.

Au o gandire foarte analitica cei nascuti pe 5, 15, 20 si 25. Niciodata nu amesteca relatiile profesionale cu cele personale. In dragoste, sunt retinuti pana cand dau de iubirea vietii lor.

Pentru cei care s-au nascut pe 6, 16, 26, 28 un factor care ii vulnerabilizeaza pana la a deveni ursuzi este oboseala. Desi isi planifica foarte bine vietile, oboseala de peste zi ii poate darama intr-o secunda. In final, ultima categorie este a celor nascuti pe 7, 17, 27, 29. Acestia armonizeaza utilul cu placutul, sunt bine infipti cu picioarele pe pamant si privesc esecurile ca pe niste lectii oferite din partea vietii pentru a putea evolua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*