Dacă îți face asta, înseamnă că e ÎNDRĂGOSTIT de tine. Acestea sunt semnele care arată că partenerul tău te iubește cu adevărat…

1. Mângâieri delicate

Fireşte atunci când îţi fură un sărut te simţiceamai măgulită, însă o simplă atingere a buzelor nu spune mare lucru despre sentimentele sale. Dacă, pe lângă asta, te ţine de mâna, te mângâie pe spate şi adoră te iaîn braţe, este clar însufleţelul lui există nişte sentimente puternice.

2. Îţi cunoaşte gusturile, deşi abia v-aţi cunoscut

Bărbaţii nu ţin minte mare lucru despre femeile cu care iau contact. Sunt cazuri în care după ani de relaţie aceştia au o problema în a găsi cadoul perfect de ziua iubitei lor. Dacă al tăuştie ce să îţi cumpere când vine din oraş sau la ziua ta de naştere, prezinţi interes pentru el.

3. Caută tot timpul câteva minute stea cu tine

Cel mai simplu mod de a da papucii cuiva este invocarea lipsei timpului. De câte ori nu ai auzit deja enervantă replică „nu am timp, sunt ocupat”? Atunci când un bărbat îşi face loc se vadă cu tine, fie şi pentru 5 minute, te iubeşte.

4. Face totul pentru tine

Sunt situaţii în care femeile se pot baza doar pe alte femei. Anumite probleme intime nu pot fi discutate cu bărbaţii, însă dacă aceştia iubesc cu adevărat, vor face totul pentru reprezentantele s…ului frumos. Dacă nu are nicio jenă îţi cumpere absorbante, de pildă, e clar ar face orice pentru tine.

5. Îi este greu spunăTe iubesc”, însă înlocuieşte propoziţia cu alte declaraţiiasemănătoare

Îţi poţi da seama dacă te iubeşte pentru este timid. Oamenii care iubesc cu adevărat nu folosesc cele două cuvinte magice foarte uşor pentru ştiu ce importantă au. Dacă auzi „ încânţi”, „îmi place petrec timp cu tine”, „mi-e dor de tinesau alte lucruri asemănătoare, înlocuieşte-le cu „Te iubesc”. Înseamnă acelaşi lucru.

6. Te prezintă familiei şi prietenilor

Dacă nu te-ar iubi şi ar avea vreo jenă se afişeze cu tine, nu te-ar prezenta celor mai buni prieteni şi în niciun caz familiei. O face pentru nu mai are nimic de pierdut, pentru este entuziasmat şi sentimentele sale sunt adevărate.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*