Daca inca nu ai facut-o, TREBUIE neaparat sa incerci! Vezi care sunt cele 4 miscari care il vor duce la ORGASM!

Orgasmul la bărbaţi este obţinut printr-un număr de paşi care implică un număr de organe, hormoni, vase de sânge şi o reţea de nervi împreună. Are ca finalitate ejacularea prin contracţia puternică a unor muşchi si este un subiect de maxim interes pentru reprezentantele sexului frumos, desi la prima vedere lucrurile par ca sunt foarte simple si ca nu ar avea nevoie de nicio completare.

Pe seama orgasmului masculin se pot scrie tratate intregi. Iata ce ar trebui sa stii tu despre el, astfel incat sa-ti faci barbatul sa tremure de placere. Miscarile il vor face sa ajunga in al noualea cer mult mai repede iar senzatiile vor fi mai intense.

1. Nu renunta la placerile orale – Nici un barbat nu refuza asa ceva, asa ca aminteste-ti urmatoarele trucuri: prea ud este mai bine decat prea uscat, nu te concentra doar asupra varfului si ofera-i placere, nu durere.
2. Incearca de fiecare data pozitii noi – Renunta la pozitia normala si incearca altceva. Vei fi surprinsa de rezultate.

3. Vorbeste murdar – Lipsa comunicarii in timpul actului iti va ucide viata amoroasa. Nu trebuie sa folosesti cuvintele pe care le auzi in filmele deocheate. In schimb, geme si sopteste-i ce ai vrea sa-ti faca.
4. Excita-l cu entuziasmul tau – Nu trebuie sa ii vorbesti murdar, sa stii o multime de pozitii si sa faci oral ca in filme. Trebuie doar sa ii arati cat de bine te simti cu el in pat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*