se

Dă semne că te ÎNȘALĂ? Uite cum AFLI 100% ADEVĂRUL despre partenerul tău de viața! Semnele astea ÎL VOR DA DE GOL!

Îți bănuiești partenerul/a de infidelitate? Iată cum poți afla cu certitudine dacă  te trădează.

Nu  mai este atras/ă sexual de tine. Nu mai manifestă interes pentru relațiile intime, este mai tot timpul distrat/ă și nici măcar nu te mai privește. Relația voastră este pe cale să se destrame dacă nu vă mai mângâiați, nu vă mai sărutați sau nu vă simțiți atrași fizic unul de celălalt.

Miroase DIFERIT.

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri…și ar fi păcat să nu ne folosim de el, atunci când lucurile par să ia o turnură neașteptată. Dacă partenerul sau partenera ta de viață au un anume parfum preferat, iar când ajung seara acasă nu mai recunoașteți acel miros, atunci ar fi cazul să investigați mai în detaliu situația. E posibil să aibă o aventură.

Devine foarte drăguț, dar fără niciun motiv.

Pe cei mai mulți dintre infideli îi mustră conștiința. Motiv pentru care au uneori schimbări bruște de atitudine. Să nu vă mirați dacă încep să devină mult prea drăgăstoși sau mult prea amabili, fără motiv. E semn că ascund ceva.

Nu te mai include în planurile tale.

Nu mai contezi atât de mult pentru el. A devenit indiferent și nu te mai include în planurile sale, având propriile sale cercuri, pe care le frecventează fără ca tu să știi. Uneori exagerează și inventează scuze penibile pentru a nu crea suspiciuni: ”Am rămas până târziu cu amicii”, ”Lucrez și în weekenduri”. De fapt, acel timp îl petrece în compania altcuiva.  Plus că, nu își mai face timp deloc pentru tine, pretinzând mereu că este foarte ocupat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*