CUTREMURĂTOR: Când polițiștii au năvălit în casă, FETIȚA mângâia TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT al MAMEI. DUMNEZEULE, ce au aflat când au privit în jur i-a îngrozit. Uite ce se întâmplase

Tragedia s-a petrecut într-o încăpere de lângă muzeul „Petru Poni“ unde locuia femeia.

Aceasta a fost găsită moartă de către concubinul ei în anexa insalubră și sărăcăcioasă de pe strada M. Kogălniceanu din Copou. Femeia de 40 de ani locuia acolo împreună cu fiica sa de 3 ani și concubinul.
Autoritățile au fost alertat chiar de partenerul de viață al victimei, a fost trimis un echipaj SMURD la fața locului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic în afară de constatarea decesului. Femeia nu prezenta semne de violență și cel mai probabil a murit din cauza frigului.

Iată ce a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD: „Femeia a fost găsită decedată, fără indicaţie de resuscitare, într-o casă rece. Fetiţa ei de trei ani era în hipotermie şi îşi mângâia mama. Minora a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul de Copii «Sfânta Maria»“.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ, a declarat: „Situaţia a fost sesizată la 112 de concubi­nul femeii. În cauză s-a deschis dosar penal de moarte suspectă şi s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului. Fetiţa care a fost găsită la locul solicitării a fost transportată la spital şi am sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului“.

Se pare că respectiva casă nu era racordată la nicio utilitate iar fetița mai are doi frați de care mama nu a putut să se ocupe, aceștia ajungând în plasament familial la bunicii paterni.
Dat fiind că familia i s-a destrămat, copila va fi cel mai probabil luată în plasament de urgență în centrul de profil din Tătărași, mai ales după ce bunica a anunțat că nu se mai poate ocupa și de un al treilea nepot.

Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt al DGASPC, a arătat: „DGASPC a fost sesizat de existenţa acestui caz şi a început o anchetă. După externare, minora de trei ani, care acum este sub supravegherea me­di­cilor, va fi luată în îngrijirea specialiştilor de la centrul de urgenţă, până când se va găsi o altă soluţie, cum ar fi un plasament la un asistent maternal profesionist. Fetiţa mai are nişte fraţi care se află în îngrijirea unei bunici de la Răducăneni“.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*