CUMPLIT! Starea Denisei Manelista s-ar fi agravat. Medicii sunt rezervaţi…

Denisa Manelista a fost internată de urgenţă la spital, deoarece starea ei de sănatate s-a deteriorat.

Denisa Manelista a ajuns la spital de urgenţă miercuri dimineaţa, adusă cu o ambulanţa, la secţie de gastroenterologie, după ce mama ei a găsit-o întinsă în pat, inconştientă. Apropiaţii spun că artista avea faţa uscată şi picioarele umflate. Starea sa este una stabilă, însă medicii sunt rezervaţi în a da detalii cu privire la modul în care se simte. Se pare că Denisa Manelista a fost mutată la o clinică privată din Bucureşti.

Însă, potrivit unor apropiaţi ai cântăreţei, starea ei s-ar fi agravat din cauza tratamentului naturist pe care îl urma. Pe lângă tratamentele medicale, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Zi de zi bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C.

Mama ei, Geta, este în stare de şoc. Femeia a fost fotografiată în balconul apartamentului fiicei sale. Distrusă de durere, femeia plânge în palme. Lângă ea este o altă rudă care pare copleşit de durere. Înainte de a intra în casă, mama cântăreţei şi-a şters lacrimile pentru ca Denisa să nu o vadă în această stare, lucru care ar fi afectat-o cu siguranţă.

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.

De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*