Cum să scapi de părul de la subraţ. Definitiv!

De cele mai multe ori, transpiraţia excesivă şi mirosul urât de la subraţ sunt cauzate de păr.

Lamaie, bicarbonat de sodiu si malai

Femeile din Rusia folosesc aceasta metoda despre care se spune ca, utilizata des, conduce la eliminarea completa a parului de la subrat. Aceasta metoda este foarte usor de pus in practica. Combina 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu, o lingura de malai si 100-150 de ml de suc de lamaie, pana cand obtii un fel de pasta.

Aplica amestecul obtinut la subrat, frecand usor. Lasa-l sa actioneze circa 10 minute, apoi clateste cu apa calda.

Pentru zona subraţului mai două variante, doar ca nu sunt definitive: lama de ras sau crema epilatoare

Atunci când faci duş, lama de ras este cea mai la îndemână soluţie pentru a scăpa de părul indezirabil de la subraţ. Ai grijă înainte să înmoi bine pielea subraţului şi foloseşte un săpun, cremă de ras sau gel de duş-cremă pentru a uşura alunecarea lamei de ras pe suprafaţă şi ai grijă să dai cu lama atât în sensul creşterii firului de păr, cât şi invers sau din lateral, pentru că părul de la subraţ are tendinţa să crească neuniform.

Dacă preferi a doua variantă, trebuie să ştii că substanţele din compoziţia cremelor depilatoare vor înmuia şi arde firul de păr de la suprafaţă, dar ai grijă să nu stai cu ea mai mult decât este indicat pe prospect, pentru că îţi poate crea arsuri. De asemenea, fă-ţi înainte un mic test de sensibilitate pe o porţiune mică de piele, pentru a nu avea surpriza că eşti alergică la acel produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*