Cum să îți ajuţi partenerul pentru a deveni MAI BUN în pat

Îţi iubeşti bărbatul din toată inima însă, când vine vorba de activitatea din dormitor, sunt câteva aspecte care te nemulţumesc. Dacă rutina s-a instalat deja în viaţa intimă şi partidele de amor nu te mai surprind sau aprind cu nimic, atunci este momentul să faci câteva schimbări.

Vestea bună este că îţi poţi ajuta iubitul să devină un amant mai bun fără să-i răneşti orgoliul. Cum? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii în dormitor.

Sugerează-i câteva schimbări

Aveţi o relaţie deschisă în care puteţi discuta despre orice? Profită şi vorbiţi şi despre amor. Recomandat este ca mica discuţie să aibă loc în afara dormitorului, de preferat într-un loc plăcut pentru amândoi. Roagă-ţi iubitul să-ţi spună ce îi place şi ce nu la viaţa voastră intima. Astfel vei putea să-ţi faci şi tu cunoscute gândurile.

Ieşiţi din rutină!

Partidele de amor se desfăşoară în acelaşi ritm, în aceleaşi poziţii şi în aceleaşi zile? Atunci este momentul pentru schimbări. Dacă weekend-ul şi zilele de miercuri erau rezervate pentru iubire, ce ar fi să iniţiezi o partidă de amor lunea şi joia? Îl poţi surprinde plăcut şi cu câteva poziţii noi, descoperite într-un film pentru adulţi.

Stabileşte ritmul dorit

Iubeşti un bărbat care în pat se mişcă cu viteza luminii? Abţine-te de la a-i spune STOP şi îndrumă-l spre ritmul ideal. Dacă obişnuieşte să sară peste preludiu, atunci retrage-te, într-un mod jucăuş, câteva secunde. Dacă nu va înţelege sugestia făcută, repetă mişcarea. În cazul în care motivul pentru care iubitul tău se grăbeşte este programul încărcat, atunci este bine să vă planificaţi micile escapade amoroase în zilele sau nopţile în care timpul nu reprezintă o problemă. Începeţi cu un duş sau cu o cină romantică şi lăsaţi natura să-şi urmeze cursul.

Preia controlul!

Poziţiile sau atingerile nu-ţi sunt tocmai pe plac? Atunci preia controlul şi îndrumă-l spre o partidă de amorsatisfăcătoare pentru amândoi. Nimănui însă nu-i place să i se atragă atenţia că nu se descurcă în pat, aşa că trebuie să o faci delicat. De exemplu, în timp ce-i ghidezi mâinile sau săruturile, şopteşte-i cât de bine te simţi şi roagă-l să accelereze ritmul.

Este timpul pentru puţin shopping!

Dacă până acum nu ai simţit nevoia să încerci jucăriile intime, este timpul pentru noi experienţe. O şedinţă de cumpărături la un magazin specializat va face cu siguranţă partidele de amor mai incitante. În timp ce faci amor cu el, foloseşte şi câteva jucării pentru plăcerea ta.

Folosiţi vibratorul

Această jucărie senzaţională nu a fost creată pentru a fi folosită doar pentru a te autosatisface, ci şi pentru a condimenta partidele de amor . Vibratorul poate aduce plăcere ambilor parteneri şi poate transforma o poziţie banală cum este cea a misionarului în una incitantă.

Schimbaţi locaţia!

Dacă vrei să învingi monotonia, trebuie să încerci şi locurile în afara dormitorului. Baia, bucătăria sau chiar spaţiile din afara locuinţei pot fi perfecte pentru o aventură.

Oferă-i întotdeauna feedback!

Dacă stai nemişcată şi tăcută în timp ce el încearcă să te aducă la orgasm, nu va şti dacă ceea ce îţi face îţi place ori dacă eşti nemulţumită de prestaţia lui. Dă-i de înteles verbal că îţi place, dar dacă eşti o persoană ceva mai tacută în pat, măcar oferă-i câteva indicii prin gemete sau respiraţii accelerate, care să-i dea de înţeles că este pe calea cea bună. Marchează orgasmul cu un geamăt de plăcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*