Young couple ignoring each other in bed.
Young couple ignoring each other in bed.

Cum sa atingi un barbat pentru a-l excita. CE ESTE PUNCTUL F

Satisfacerea partenerului este cea mai importantă misiune din timpul unui act sexual. De multe ori probabil te întrebi cum să atingi un bărbat pentru a-l excita, mai ales atunci când emoțiile sunt atât de mari încât simți că îți ajunge sufletul la gură. Vezi mai jos zonele pe care trebuie să le mângâi pentru a-ți excita iubitul și ce este punctul F, unul dintre punctele-cheie ale corpului partenerului tău.

URECHILE
Urechile sunt printre cele mai receptive organe ale corpului la orice senzație. Mângâie-i lobul urechii partenerului tău cu partea superioară a degetelor (nu cea care duce spre palmă) sau sărută-i urechile și spune-i vorbe dulci.

GÂTUL
Pielea din zona gâtului este extrem de delicată și sensibilă. Atunci când te ocupi de gâtul partenerului tău îi vrei produce excitare maximă, mai ales dacă recurgi la un masaj fin sau săruturi umede.

PECTORALII
Mai ales bărbații care fac sport sunt înnebuniți dacă partenera lor se joacă cu pectoralii. Gâdilă-l, ciupește-l, mângâie-l pentru a-l energiza în timpul partidei de amor.

PUNCTUL F
Așa cum femeile au un punct sensibil, denumit punctul G, și bărbații au o parte care îi incendiază imediat. Penisul este organul cel mai sensibil, însă exisă anumite părți ale organului sexual masculin care sunt mai receptive la atingeri decât celelalte. Astfel că, punctul F reprezintă linia dintre căpșorul penisului și continuarea organului genital. Este vorba despre o pieliță subțire pe care multe femei o ignoră în timpul actului sexual, dar care le produce plăcere maximă bărbaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*