Cum o fac suedezele? Practică de neînchipuit în alte ţări

Suedezele adoră să facă dragoste, cel puţin aşa a reieşit în urma unui studiu. Mai exact, aproape jumătate (48%) dintre femeile suedeze care au participat la un studiu au declarat că fac amor o dată sau de două ori pe săptămâna, 4% dintre ele afirmând că au parte de această activitate în fiecare zi.

Faţă de suedeze, 40% dintre părinţii americani au declarat, într-un studiu asemănător, că fac dragoste atât de rar încât e ca şi cum ar dormi în paturi separate.

În Suedia, părinţii au declarat că fac amor, în acelaşi pat cu copilul, în timp ce copilul doarme. Lucru absolut de neînchipuit în familii din alte ţări.
Cu toate că 59% dintre părinţii americani chestionaţi au recunoscut că au avut relatii intime în timp ce copilul era în camera, ei s-au declarat mult prea şocaţi de ideea de a face amor în acelaşi pat cu cel mic.

Acest lucru este explicat şi de faptul că la suedezi “co-sleeping”-ul (adică dormitul în acelaşi pat cu părinţii) este un fenomen larg răspândit. Iar vârstă până la care copilul doarme în pat cu părinţii este destul de înaintată, faţă de alte state.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*