Cum îți dai seama că iubitul tău a făcut sex cu o altă femeie

Cand cineva inseala apar schimbari vizibile in comportamentul sau. Important este ca si tu sa le observi ca sa iei atitudine. Studiile arata ca singura diferenta intre barbati si femei este ca ele stiu mult mai bine sa se prefaca si sa ascunda aceste mici schimbari comportamentale.

Există câteva semne pentru femei, pentru a afla mai ușor dacă partenerul lor de viață, cât și sexual, s-a culcat cu altcineva.

Miroase ca și cum tocmai a ieșit de la duș.

Dacă ai suspiciuni, trebuie să-l întrebi imediat în momentul când îți vine acest gând, dacă totul e în regulă. Mai târziu va fi mai greu să recunoască anumite lucruri.

Nu vrea sex.

Dacă de multă vreme amână orice interacțiune sexuală și se scuză mereu, fie nu mai e atras de tine, fie a trecut și prin alt pat.

Cand partenerul ignora surprizele sexy

Daca pana acum partenerul tau era incantat de fiecare data cand purtai o noua lenjerie sexy, iar acum este indiferent sau nici macar nu observa, ai motive sa il suspectezi.

Te critică pentru felul cum ești.

Ai putea să începi o discuție despre înșelat și în cazul în care nemulțumirile lui sunt tot mai multe și mai stranii, în ce te privește. Dacă devine și distant, atunci ar trebui să-ți pui și întrebări, dacă relația voastră mai e cum a fost.

Miroase a parfum străin.

Dacă te-a înșelat, sunt șanse mari ca în hainele lui să se fi îmbibat mirosul unui parfum străin. Ar putea găsi scuze, dacă o să-l întrebi de ce miroase așa. Printre cele mai cunoscute motive este cel că ți-ar fi căutat ție un parfum și a probat mirosurile.

Daca ii gasesti prezervative in buzunar
Daca ii gasesti prezervative in buzunar, iar tu folosesti pilule contraceptive, atunci mai mult ca sigur te inseala. Poate avea o scuza ca le-a primit pe strada la o promotie, dar oricum merita sa cercetezi cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*