Cum fac amor unguroaicele? Se apropie și … ce urmează poate fi catalogat ușor ca fiind nebunesc

De-a lungul istoriei au apărut o mulţime de practici şi obiceiuri intime de-a dreptul bizare şi o mulţime de oameni au fost blamaţi de societate pentru gusturile cel puţin discutabile pe care le aveau.

Ungaria, de exemplu, este capitala amorului din lumea modernă, ba chiar în Budapesta există atât de multe prostituate, încât tarifele pentru amor au scăzut foarte mult.

Budapesta este de asemenea locul cel mai popular din lume pentru turnarea filmelor pentru adulți. Aici se produc mai multe pelicule pornografice decât în oricare alt loc din lume.

În același timp, Ungaria este ţara în care oamenii au declarat că au cele mai multe orgasme, arată un studiu. Astfel, 75% dintre ungurii chestionaţi au declarat că ating orgasmul la fiecare contact intim sau foarte des.

Harta mondială a amorului: în ce ţară se face dragoste cel mai des şi care sunt cei mai satisfăcuţi oameni din lume

Business Insider publică trei hărţi care arată cum variază obiceiurile intime de la o zonă la alta a lumii.

În prima hartă, se arată vârsta medie la care oamenii fac dragoste prima dată, în diferite ţări ale lumii. Astfel, islandezii fac prima dată amor la 15 ani şi jumătate, israelienii, la 16 ani şi jumătate, brazilienii la 17 ani şi jumătate şi americanii la 18 ani. Pe de altă parte, chinezii fac dragoste la 22 de ani şi malaezienii la 23 de ani, fiind ultimii în acest clasament.

În cea de-a doua hartă, se arată ce procent din populaţia unei anumite ţări face amor cel puţin o dată pe săptămână. Astfel, grecii fac amor cel mai des, 87% declarând că au relaţii intime cel puţin o dată pe săptămână. Pe locurile următoare, se află Brazilia cu 82% şi Rusia cu 80%. Spre coada clasamentului se află SUA, unde puţin peste 50% din populaţie face amor săptămânal, iar pe ultimul loc se situează Japonia, unde doar 34% dintre oameni au relaţii intime cel puţin o dată pe săptămână.

În cea de-a treia hartă, se poate observa care sunt cei mai satisfăcuţi oameni de pe Pământ, în ceea ce priveşte amorul. Astfel, pe primul loc se situează locuitorii din Nigeria, 67% dintre ei declarându-se mulţumiţi de viaţa lor amoroasa. Apoi, în clasament urmează Mexic cu 63%, grecii cu 51%, americanii cu 48%, apoi brazilienii, chinezii şi ruşii, cu 42%. Pe ultimul loc se situează tot japonezii, numai 15% declarându-se satisfăcuţi de viaţa lor intima.

Trebuie precizat că, în realizarea acestor hărţi, foarte multe ţări, printre care şi România, nu au fost luate în considerare.

AMORUL ÎN ROMÂNIA. Suntem mai activi decât ruşii, dar ne înşelăm destul de des partenerul

Bărbaţii români susţin că au avut, în medie, 17 partenere de amor, în timp ce româncele spun că au avut în medie doar şase relaţii amoroase.

Media partenerelor de amor pe care o declară bărbaţii români este egală cu cea a englezilor sau germanilor şi mai mare decât cea a ruşilor (15 partenere) sau a olandezilor (12).

Mai mult de unul din cinci bărbaţi (21%) şi 12% dintre femeile care se află într-o relaţie stabilă admit că şi-au înşelat partenerul. Totodată, 6% din bărbaţii activi din România spun că au în aceeaşi perioadă de timp relaţii intime cu trei sau mai multe partenere, potrivit unui studiu Durex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*