Cum fac amor arabii. Dezvăluirile unei specialiste din Egipt

În lumea arabă, amorul este un subiect tabu. Specilista Heba Kotb a devenit celebră după ce a început să dea sfaturi intime lumii arabe online şi în direct la televizor.

Totul are la bază Coranul, cartea sfânta a musulmanilor, care conţine indicaţii precise legate de practicile amoroase. Heba încearcă să explice ce este păcat („haram”) şi ce este permis în patul unui arab, relatează 20minutos.

Iată câteva dintre sfaturile lui Heba:

Orice relaţii intime nu pot avea loc decât între persoane căsătorite. Oralul este „acceptabil” şi la femei şi la bărbaţi, însă cel anal este mare păcat.

„Haram” mortal este şi homosexualitatea. Masturbarea este permisă, atât timp cât nu afectează relaţiile din cuplu.

Filmele porno sunt un păcat şi ea îi sfătuieşte pe cei care o ascultă să nu se filmeze făcând amor.

În Coran se mai spune că satisfacerea intima a femeii este fundamentală şi trebuie să fie o prioritate în mariaj.

Bărbatul nu poate să lase să treacă prea mult timp fără să facă amor cu soţia sa, pentru că şi cantitatea este foarte importantă în religia islamică, nu doar calitatea actului intim.

Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile intime trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

Kotb consideră că păstrarea virginităţii până la căsătorie garantează fericirea perechii şi dă multe sfaturi legate de noaptea nunţii. În principal, nu trebuie să mănânci mult şi să rămâi calm/ă. Heba Kotb este singură femeie musulmană care a îndrăznit să vorbească despre amor în mod liber şi în public.

CITESTE SI: Cum făcea amor Regina Cleopatra. Se masturba cu…

Primele relatări care conturează un strămoş al vibratorului de azi datează din vremea Cleopatrei. Seducătoarea regină a Egiptului ar fi umplut o tărtăcuţă cu albine furioase pentru a se linişti în nopţile lungi în care nu avea parte de căldura unui bărbat.

Cum făcea amor Regina Cleopatra. Tehnicile bizare care au marcat o lume întreagă

Dintre figurile feminine ale antichităţii, cea care a primit cea mai multă atenţie din partea modernităţii este Cleopatra. A rămas celebră şi pentru senzualitatea sa şi practicile bizare care şochează şi în ziua de azi.

Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestările sale intime, se masturba cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau cu şerpi. Unii istorici susţin că aceasta a murit din cauza muşcăturii unei vipere.

Cu mult timp înaintea apariţiei vibratorului aşa cum este cunoscut astăzi, anticii apelau la fel şi fel de metode de autosatisfacere. De la jucăriile Cleopatrei, realizate din tărtăcuţe umplute cu albine vii, până la masturbare în grup din Orientul Mijlociu, creativitatea anticilor în tehnicile satisfacerii este cu adevărat impresionantă.

Astfel, în Egiptul antic incestul era datoria şi privilegiul familiei regale. Totul a pornit de la mitologia egipteană, în care zeii se căsătoreau cu surorile lor. Cel mai bun exemplu este al lui Osiris, care a avut un copil cu sora lui, Isis. Acest copil se numea Horus şi, sub înfăţisărea unui şoim, a devenit simbolul şi protectorul faraonului.

Urmând exemplu zeilor, faraonul era obligat să se însoare cu sora lui, aceasta fiind singura cale prin care era considerat un stăpân legitim. Averea şi puterea rămâneau în familie. În societatea egipteană, dreptul la tron era transmis fiicei mai în vârstă, deşi, de regulă, femeile nu ajungeau niciodată faraon, fiind doar regine, supuse soţului şi fratelui lor.

Celebra Cleopatra, cunoscută pentru relaţiile ei amoroase cu Iulius Cezar şi cu Marc Antoniu, a fost obligată prin tradiţie să se căsătorească mai întâi cu fraţii ei, Ptomeleu al XIII-lea şi apoi Ptolemeu al XIV-lea.

Părinţii Cleopatrei au fost tot frate şi soră, la fel şi părinţii lui Tutankhamon. Pentru că mumia faraonului adolescent a fost descoperită, cu ajutorul testelor ADN au fost identificaţi şi bunicii şi părinţii săi. La rândul său, când avea doar 10 ani, el s-a căsătorit cu sora lui, Ankhesenpaaten.

Numeroasele generaţii de relaţii incestuoase şi-au spus cuvântul. Egiptologii care i-au cercetat mumia au observat că Tutankhamon fusese un copil foarte bolnăvicios, suferise de malarie, avea probabil oasele foarte fragile şi era nevoit să umble într-un baston.

Publicaţia online bustle.com a realizat o scurtă trecere în revistă a masturbării feminine, în care figurează cele mai ciudate metode de autosatisfacere din antichitate până la inventarea vibratorului: În Germania antică femeile foloseau dildouri Un dildo vechi de peste 30.000 de ani a fost descoperit în Germania. Acesta este una din cele mai vechi jucării intime găsite de cercetători. Egiptul antic şi masturbarea cu tărtăcuţe pline cu albine vii Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestările sale ammoroase, se masturba cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau cu şerpi.

De fapt, unii istorici susţin că aceasta a murit din cauza muşcăturii unei vipere. În Grecia antică se credea că sarcina se poate obţine doar prin orgasm Grecii antici credeau că, pentru ca o femeie să rămână însărcinată, atât ea cât şi bărbatul cu care face amor trebuie să ejaculeze. Femeile care îşi doreau copii erau chiar încurajate să „exerseze” singure.

Anticii din Orientul Mijlociu se masturbau în grup Grupurile antice păgâne din Orientul Mijlociu credeau că masturbarea este un simbol al abundenţei, aşa că pentru a se asigura că vor avea parte de recolte bogate, oamenii se masturbau în grup pentru zeii fertilităţii.

Scopul lor era să aibă orgasm simultan. În Epoca Victoriană se folosea masajul pelvian Femeile care au trăit în Epoca Victoriană nu aveau voie să se masturbeze, oamenii vremii privind autosatisfacerea drept un păcat, dar erau trimise la medic pentru administrarea unui masaj pelvian, pentru vindecarea isteriei. Această afecţiune era considerată o boală psihologică, manifestându-se prin insomnie, nervozitate, spasme musculare şi probleme de respiraţie.

Pentru rezolvarea bolii de care, în mod misterios, sufereau mai mult femeile înstărite, doctorii le masturbau pe paciente până la inducerea „paroxismului isteric”, cunoscut astăzi ca orgasm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*