dh

Cum e viata! Prima nevasta a lui Hagi a ajuns mare sefa intr-o institutie bancara cu care „Regele” are contract de imagine! Revoltata ca fostul mare fotbalist nu a mentionat-o in biografie, Leni l-a demolat pe Gica

Inainte de casatoria cu Marilena, Gica Hagi a bifat o scurta casnicie cu Leni Celnicu, de care s-a despartit dupa cateva luni.
La 25 de ani, in vara lui 1990, exact inainte de a semna cu Real Madrid, Gheorghe Hagi s-a casatorit intr-o ceremonie fastuoasa cu Leni Celnicu, o colega de la ASE, pe care o ceruse de nevasta dupa victoria nationalei cu Danemarca (3-1), din noiembrie 1989. Din pacate, casnicia celui mai mare fotbalist roman s-a dovedit scurta, dupa cateva luni cei doi despartindu-se, chiar daca in acte au ramas impreuna pana in 1995, cand s-a pronuntat oficial divortul.
Invitat in emisiunea „Profesionistii”, de la TVR, Hagi a vorbit la un moment dat despre legatura cu Leni: „Am divortat la jumatate de an dupa prima casatorie, asa a fost sa fie. Nu am avut nici un conflict. Faci un parteneriat cu cineva in viata bazat pe o incredere totala. Cand nu iti mai place de cineva, nu mai ai incredere sau nu mai merge, e bine sa nu te incurci. Atat de simplu este!”, a mentionat „Regele”.
Pentru a nu plati prea mult la partaj, Hagi a invocat in fata instantei motive puerile, sustinand ca Leni nu era o buna gospodina, dar presa vremii a consemnat ca fotbalistul de atunci a trebuit totusi sa-i achite fostei partenere de viata circa 400000 de dolari.
Ulterior, Leni n-a vorbit decat sporadic despre ce s-a petrecut cu adevarat intre ea si Gica, dar a izbucnit atunci cand Gica nu a mentionat-o deloc in autobiografia lui, declarand in emisiunea lui Radu Moraru ca „Hagi este un zero ca om”. Ca o ironie, Leni si-a refacut viata, ca si Gica, insurat cu Marilena, iar acum lucreaza ca mare economist chiar la o institutie bancara cu care Hagi are un contract vechi si banos de imagine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*