mnzdfghjk

Cum deosebeşti SÂNII NATURALI de cei siliconaţi – VIDEO

Atunci când vine vorba de sâni unii îi preferă pe cei naturali, iar alţii îşi doresc tot ce este mai bun, chiar dacă asta implică şi bisturiul. Indiferent de ce preferinţe ai trebuie să fii capabil să deosebesti naturalul de artificial.

De aceea mai jos îţi prezentăm câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să afli adevărul despre sânii unei tipe.
1. Forma nenaturală

Cei mai mulţti sâni nu sunt perfecţi, cum nici palmele unei persoane nu au exact aceeaşi dimensiune şi este ceva firesc. Aşa că fii cu ochii în patru la acest aspect, dacă vrei să te lovească adevărul mult prea târziu.

2. Aspect de bilă

Dacă sânul arată că o bilă este clar că se întâmplă ceva ciudat, adică nenatural. În mod normal sânul oricât ar arăta de bine la un moment dat intervine gravitaţia care îl trage în jos. Ceea ce face cam dificil obţinerea unor sâni cu o formă perfectă.

3. Excesiv de fermi

Se spune că pentru a avea sânii fermi trebuie să îi speli cu apă rece, dar acest lucru nu funcţionează tot timpul. Ideea este că dacă vrei să ai sâni fermi trebuie să-ţi pui silicoane. Sânii conţin în mare găsimi şi dacă aceştia ar fi din masa musculară ar putea fi excesiv de fermi.
Aşa că în cazul în care arată că două baloane care sunt pe cale să izbucnească ai grijă, ce vezi nu este real.

cum-deosebeti-sanii-naturali-de-cei-siliconai-video-581x428

4. Poziţionarea

Poziţia normală a sânilor este la nivelul subsuoarei. Astfel în cazul în care observi că sânii pornesc de undeva de sub bărbie este clar că sunt… falşi.

5. Prea depăraţi

Dacă poţi pune un pumn între sâni probabil sunt două silicoane implicate în aceasta problema.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*