Cum au slăbit 125 de kilograme Nicolae Guță, fiica și nepotul. Imagini uimitoare! Dacă îi vezi, pe toți 3, rămâi fără cuvinte! Sunt pe jumătate din cât erau!

Chiar dacă pare greu de crezut, în familia cântărețului de manele, Nicolae Guță, kilogramele au dispărut. Acum, cântărețul, fiica Nicoleta și nepotul Gabriel cântăresc cu 125 de kilograme mai puțin.

Nicolae Guță a ținut dietă, Nicoleta a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, în timp ce fiul acesteia, Gabriel, a a fost și el supus unei operații numită gastric bypass.

Nicoleta și Nicolae Guță au ajuns de nerecunoscut după ce au reușit să dea jos kilogramele în plus! În 2015, artista a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului, iar de la 100 de kilograme, aceasta a ajuns acum să cântărească 55 de kilograme.  Artista are acum un corp de fotomodel și primește numai complimente pe rețelele sociale: „Minunată”, „Ce femeie frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă din partea fanilor.

De asemenea, și Nicolae Guță și-a șocat admiratorii după ce a reușit să slăbească 40 de kilograme, datorită unei diete stricte, fără sport și fără intervenții chirurgicale. „Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus Nicolae Guță în urmă cu o lună.

De asemenea, și fiul Nicoletei Guță, Gabriel, a trecut printr-o intervenție chirurgicală la stomac, în 2015. Asta pentru că puștiul, care avea atunci 16 ani, cântărea peste 100 de kilograme, lucru îngrijorător pentru familia acestuia, deoarece se afla în pragul obezității. Fiului Nicoletei i s-a facut operația numită gastric bypass, iar rezultatul este uimitor. A ajuns de la 100 kg, la 60 de kilograme.

„Nici nouă nu ne vine să credem! Doamneeee, bine că am scăpat! El a tot ținut nenumărate diete de-a lungul timpului. Făcea și sală, câte șase ore pe zi! Mânca patru hamburgeri! S-a simțit bine după operație. A costat mult! Pentru mulți e o sumă mare! Operația lui a costat 10.000 de euro, a mea 8.500-9.000 de euro. Operația lui se face la peste 100 de kilograme. Eu aveam 90!”, a declarat Nicoleta Guță în cadrul unei emisiuni de televiziune la care și-a făcut apariția.

Sursa: click.ro

 

CITEȘTE ȘI: Nicoleta Guță are în orașul natal propria afacere. Firma de haine a Nicoletei Guță are un nume demențial! N-ai cum să nu-l reții!

 

Nicoleta Guță deține un magazin de haine în Petroșani. Chiar dacă artista de muzică de petrece câștigă suficienți bani din onorariile de la nunți, botezuri și alte evenimente, Nicoleta Guță s-a gândit să investească și într-o mică afacere, un magazin de haine pentru femei.

Magazinul se află în orașul ei natal, Petroșani, de care se ocupă una dintre cumnatele ei. Magazinul, care comercializează bluze, fuste, sacouri își desfășoară activitatea prin intermediul unei firme care se numește „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL”.

Afacerea a fost înființată cu șapte ani în urmă, în 2010, când a și înregistrat o pierdere de 3.000 de lei. De atunci, magazinul s-a mutat pe o altă firmă, a fratelui Nicoletei, Marian, al cărui obiect principal de activitate este „colectarea, tratarea și eliminarea deșeurilor; activități de recuperare a materialelor reciclabile”!

Din 2011 și până în 2015, această firmă a fost mereu pe minus, deficitul total fiind de aproximativ 150.000 de lei, pentru ca în 2016 să înregistreze un profit de 10.000 de lei. Deși nu mai are profit și crifră de afaceri, „Nicoleta Guță Haine senzaționale SRL” nu a fost radiată, fiind înregistrată în continuare la Registrul Comerțului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*