Cum arată Simona Gherghe la 4 zile după ce a născut! A surprins când a părăsit clinica! Detaliul care a atras atenţia. POZELE, aici

Simona Gherghe şi fetiţa ei, Ana Georgia, au fost externate astăzi. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii şi abia aştepta să ajungă acasă.
Simona Gherghe arată foarte bine la patru zile după ce a născut.
Vedeta a slăbit şi, la ieşirea din maternitate, s-a îmbrăcat lejer cu o pereche de pantaloni largi şi un tricou alb pe care scria „The Beatles”.

De remarcat este faptul că Simona Gherghe încă purta brăţara pe care o primesc atât nou-născuţii, cât şi mămicile, semn că este foarte mândră! Are şi de ce! Visul ei cel mai mare, acela de a fi mamă, a devenit realitate.

Fericită şi nerăbdătoare, Simona Gherghe ne-a oferit câteva declaraţii, apoi a plecat spre casă alături de Răzvan Săndulescu şi fiica lor, Ana Georgia.

„Mergem acasă! Să vedem cum o să fie acasă. Ăsta este testul suprem, aici a fost simplu. Totul e minunat, nu am cuvinte! Mulţumim mult! E cuminte. Să vedem acasă cum o să fie pentru că aici a fost totul perfect”, a spus Simona Gherghe

.

Simona Gherghe s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii pentru a fi alături de Ana Georgia în drumul către casa unde va creşte şi va primi cea mai bună educaţie.

Simona Gherghe a devenit mamă pe 23 mai 2017. Fiica ei a primit numele Ana Georgia. Tatăl copilei este Răzvan Săndulescu, un consultat politic, cu care vedeta are o relaţie de mai mulţi ani şi cu care s-a căsătorit aprilie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*