Cum arata si cum FACE SEX femeia cu doua vagine!

In timpul pubertatii, Hazel Jones s-a intrebat de ce sufera de crampe oribile si de pierderi masive de sange in timpul menstruatiei. Cand a implinit 18 ani, doctorii i-au oferit explicatia: are doua vagine!

Hazel Jones, acum in varsta de 27 de ani, are o malformatie extrem de rara, numita uter didelf, ceea ce inseamna ca are doua utere si doua vagine.

Tanara a mers la medic dupa ce prietenul ei i-a spus ca este „diferita” in zona intima. Aici a aflat explicatia pentru toate problemele cu care s-a confruntat de-a lungul pubertatii.

„Dupa ce am aflat ce am le-am spus tuturor. Daca vreo femeie vrea sa se uite, sunt dispusa sa ii arat. Nu este ceva de care sa imi fie rusine”, a explicat tanara, conform Daily Mail.

Ea a mai spus ca a trebuit sa isi piarda virginitatea de doua ori, insa nu a dorit sa treaca printr-o operatie, deoarece ar fi ramas cu o cicatrice semnificativa.

Femeia cu doua vagine spune ca are o viata sexuala intensa. Ea este casatorita si a afirmat ca uneori mai merge cu sotul ei la cluburi de sex.

Marea problema a conditiei ei o reprezinta sarcina. Doctorii spun ca aceasta ar putea experimenta complicatii serioase daca se decide sa ramana insarcinata, avand un risc mai mare de avort spontan, nastere prematura si sangerari in timpul sarcinii.

Totodata, i s-a spus ca daca va ramane gravida, trebuie sa aiba grija sa nu ramana insarcinata si pe partea celalalta.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*