Cum arată femeia care a făcut amor cu 5.000 de bărbaţi până la 24 de ani. Ştim la ce te aştepti, dar uite care este realitatea! Femeia asta are…

Thailandeza Praiya Suriya este expertă în cucerirea bărbaţilor. Până la vârsta de 24 de ani, cât are în prezent, a avut deja 5.000 de iubiţi.

S-a specializat în cucerirea bogătaşilor străini. Se laudă că a făcut sex cu 5.000 de bărbaţi aleşi pe sprânceană. Mai nou s-a gândit că poate să câştige bani de pe urma calităţilor ei de amantă. Praiya predă lecţii de seducţie femeilor care vor să pună mâna pe străini cu bani, din Europa şi Orientul Mijlociu.

Cele care vor să intre în clubul ei pentru a participa la cursurile de seducţie trebuie să achite 412 dolari. Cursurile au loc la vila sa din Phuket. Praiya Suriya asigură şi învăţarea unor propoziţii în limba engleză şi arabă, care le vor ajuta pe eleve să ceară bani.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun remediu pentru un gât afectat. Ce să faci acum cand toată lumea în jur e răcită:

Gâtul se poate inflama nu doar de la alternarea alimentelor reci cu cele calde ori de la viruși, ci și de la praful ambiental, noxele emise de mașini sau fumul de țigară. Îți prezentăm unul din cele mai eficiente remedii pentru tratarea inflamației.

Remediu pentru gât inflamat din sfeclă roșie și oțet
Gâtul este extrem de sensibil la schimbările de temperatură, la umezeală și la expunerea la agenți chimici precum fumul din țigară. Când vorbim despre gât inflamat ne referim de cele mai multe ori la episoadele de răceală sau gripă și ignorăm simptomele atunci când nu suntem răciți. Mulți fumători, de pildă, susțin că e normal să îi doară gâtul din cauza țigărilor, fapt pentru care nu iau măsuri, iar apoi se trezesc cu boli.

Există un remediu naturist eficient pentru tratarea acestei probleme de sănătate. Ai nevoie de 200 de mililitri de suc de sfeclă roșie și două lingurițe de oțet de mere. Cele două ingrediente trebuie amestecate bine, iar licoarea se consumă la temperatura camerei dimineața și seara.

Acest preparat 100% natural reduce durerea în gât, întărește sistemul imunitar, normalizează circulația sângelui și ajută la producerea mucoasei. E un remediu ce poate fi preparat foarte simplu, recomandat oricui.

Acest amestec special poate fi îndulcit cu miere de cei care consideră că gustul e mult prea puternic, insuportabil pentru ei. Remediul este recomandat persoanelor care suferă din cauza amigdalitei virale, însă nu este un tratament definitiv pentru a scăpa de boală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*