Cum arată femeia care a făcut amor cu 5.000 de bărbaţi până la 24 de ani. Ştim la ce te aştepti, dar care este realitatea! Femeia asta are…

Thailandeza Praiya Suriya este expertă în cucerirea bărbaţilor. Până la vârsta de 24 de ani, cât are în prezent, a avut deja 5.000 de iubiţi.

S-a specializat în cucerirea bogătaşilor străini. Se laudă că a făcut sex cu 5.000 de bărbaţi aleşi pe sprânceană. Mai nou s-a gândit că poate să câştige bani de pe urma calităţilor ei de amantă. Praiya predă lecţii de seducţie femeilor care vor să pună mâna pe străini cu bani, din Europa şi Orientul Mijlociu.

Cele care vor să intre în clubul ei pentru a participa la cursurile de seducţie trebuie să achite 412 dolari. Cursurile au loc la vila sa din Phuket. Praiya Suriya asigură şi învăţarea unor propoziţii în limba engleză şi arabă, care le vor ajuta pe eleve să ceară bani.

CITESTE SI: Un miliardar chinez ofera 180 de MILIOANE de dolari oricarui barbat ce se va casatori cu fiica lui. Pare ciudat, dar nimeni nu a revendicat pana acum banii. Uite cum arata fiica lui

Cecil Chao este un mogul imobiliar din China cu o avere estimata la cateva miliarde de dolari. Miliardarul are o singura durere in viata. El este dezamagit pentru ca nu are cui sa ii lase mostenire averea sa.

In anul 2012, Cecil a uimit toata planeta cand a anuntat ca ii va oferi 60 de milioane de dolari barbatului care ii va lua fiica de nevasta. Pentru ca nimeni nu a reusit sa o induplece pe aceasta sa se casatoreasca cu el, Cecil a triplat oferta: 180 de milioane de dolari il asteapta pe norocos.

De ce nu reuseste nimeni sa o ia de nevasta pe Gigi Chao?

– este lesbiana
– e deja casatorita (cu o femeie)
– relatia ei e una solida, cele doua fiind impreuna de peste 10 ani.

Afaceristul refuza sa accepte casatoria fiicei sale cu o alta femeie, oficializata in 2012 in Franta.

„Ca fiica a ta, nu imi doresc nimic mai mult decat sa te fac fericit. Dar cand vine vorba de relatii, asteptarile tale de la mine si realitatea despre viata mea sunt total opuse.

Stiu ca e greu de inteles cum pot fi atrasa de o alta femeie, nici eu nu pot explica. Pur si simplu se intampla si, dupa atatia ani, inca ne iubim foarte mult”, i-a scris Gigi tatalui ei, incercand sa il induplece sa ii accepte relatia.

NO ONLINE USE. sourced from Gigi Chao’s facebook page. Gigi Chao with Sean B Eav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*