ad

Cu o zi inainte sa moara, mama lui l-a chemat sa ii spuna ceva..Apoi ceva cutremurator s-ai ntamplat

Sa ii invinovatim pe parintii nostri pentru parcursul pe care il avem in viata nu este cea mai inteleapta solutie. Este chiar o prostie. Ei ne-au dat educatie cand eram mici si ne-au spus de ce sa ne ferim in viata.

Ajungem in momente in care simtim ca ii pierdem si realizam ca i-am uitat. Abia in ultimele clipe ale vietii lor ne incearca regretele ca nu i-am cautat destul, ca nu le-am fost aproape cand trebuia.

O femeie era pe moarte in azilul de batrani unde fiul ei a internat-o pentru ca nu avea timp sa o ingrijeasca. Batranica avea un singur baiat, un baiat care a devenit barbat in toata firea, asezat la casa lui, insa casa lui era departe de Romania. Intr-o sambata dupa-amiaza, tanti Neti simtea ca nu va mai prinde a doua zi si l-a chemat pe fiul ei sa ii spuna ultimele cuvinte: „Iti doresc mult succes in tot ceea ce iti propui. Ai grija de copiii tai si sper ca niciodata nu vor fi nevoiti sa te aduca intr-un loc ca asta. Eu te-am inteles perfect si niciodata nu m-am plans.

Trebuie doar sa iti spun ca ma bucur ca ai venit sa ma vezi. Stiu ca nu ai facut ceva din rautate, doar esti copilul meu. Te iubesc mult si te rog sa nu plangi mult dupa mine. Ai grija de nepotelele mele ca sunt tare frumoase si invata-le ce te-am invatat si eu. Te iubesc”.

Fiul doamnei Neti a izbucnit in plans si nu a mai parasit azilul pana cand femeia a inchis ochii definitiv. A doua zi, la pranz, cand acesta s-a intors de la cafea, medicii i-au dat vestea neplacuta. Mama lui a murit. Au urmat pregatirile de inmormantare, iar in ziua in care femeia a fost ingropata un porumbel alb a aparut deasupra gropii. Atunci nepotelele i-au zis tatalui: „Au venit ingerasii dupa buni!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*